Σύνδεση


Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Αυστρία: Νόμος επιτρέπει την παρακολούθηση κινητών τηλεφώνων
09.12.07
 Το αυστριακό κοινοβούλιο υιοθέτησε την Πέμπτη ένα νόμο με τον οποίο επιτρέπεται στην αστυνομία να παρακολουθεί τα κινητά τηλέφωνα και χωρίς δικαστική εντολή.
Τελευταία ανανέωση ( 09.12.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Καρδιολόγοι για έμβρυα
08.12.07
Φανταστείτε μια επέμβαση σε ελαττωματική καρδιά όχι παιδιού αλλά εμβρύου που βρίσκεται στην κοιλιά της μητέρας του. Ακούγεται σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας αλλά είναι δυνατή χάρη στην πρόοδο της τεχνολογίας.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Μόσχα: ΝΑΤΟ δούμε...
07.12.07
Από τη στάση του ΝΑΤΟ στα δυτικά σύνορα της Ρωσίας εξαρτά η Μόσχα το αν θα αυξήσει τις στρατιωτικές της δυνάμεις στην περιοχή, ενώ συνεχίζει να αντιδρά και στην αντιπυραυλική ασπίδα των ΗΠΑ, τα σχέδια για την ανάπτυξη της οποίας στην Ευρώπη θα συνεχιστούν, παρά την αλλαγή εκτίμησης των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αντιδρά η Μέρκελ στη «Μεσογειακή Ενωση»
07.12.07

Επιφυλακτική απέναντι στην πρόταση του Ν.Σαρκοζί για τη δημιουργία μιας «Μεσογειακής Ενωσης» εμφανίζεται η Α. Μέρκελ, προειδοποιώντας ότι ένα τέτοιο εγχείρημα μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ΕΕ. Κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αλγερία, ο Σαρκοζί πρότεινε -εκ νέου- τη σύσταση «Μεσογειακής Ενωσης», «με βάση τη γαλλο-αλγερινή φιλία... όπως κάποτε η Γαλλία πρότεινε στη Γερμανία την οικοδόμηση μιας Ευρωπαϊκής Ενωσης, με βάση τη γαλλο-γερμανική φιλία».

Τελευταία ανανέωση ( 08.12.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Με τα φτερά της... El Al
07.12.07

Μονόδρομο για την Ολυμπιακή χαρακτήρισε την αποκρατικοποίηση της εταιρείας ο υπουργός Μεταφορών, Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας στη ΝΕΤ, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως αν οι Ολυμπιακές Αερογραμμές δεν είναι καθαρές βαρών, δεν αποκρατικοποιούνται.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Παυλόπουλος στα Ζωνιανά
07.12.07

Επίσκεψη στην Κρήτη πραγματοποιούν το Σάββατο ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος και ο υφυπουργός, αρμόδιος για τη Δημόσια Τάξη, Παναγιώτης Χηνοφώτης.

Κατά την επίσκεψή τους στην Κρήτη θα μεταβούν στο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου νοσηλεύεται ο ειδικός φρουρός Ευστάθιος Λαζαρίδης, ο οποίος είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στα Ζωνιανά Ρεθύμνου.

Τελευταία ανανέωση ( 08.12.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Η Ελλάδα, τρίτη σε διαφθορά στην Ε.Ε.
07.12.07

Την τρίτη θέση στην Ε.Ε. ως προς τη διαφθορά εξασφάλισε η Ελλάδα, καθώς 27% των συμπατριωτών μας δήλωσαν ότι έχουν «λαδώσει» κρατικό λειτουργό μέσα στο περασμένο έτος, σε σφυγμομέτρηση του διεθνούς Ινστιτούτου Transparency International. Στο σύνολο των 27 κρατών-μελών της Ε.Ε. πρώτες έρχονται η Ρουμανία και η Λιθουανία.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κόντρα στη Βουλή για την Ο.Α.
07.12.07
Κωστής Χατζηδάκης, Υπουργός Μεταφορών Οι εξελίξεις στο θέμα της Ολυμπιακής πυροδότησαν αντιπαράθεση στη Βουλή μεταξύ του Yπουργού Mεταφορών και βουλευτών της αντιπολίτευσης. Την διαβεβαίωση ότι δεν θα μπει λουκέτο στην εταιρεία, ότι οι εργαζόμενοι δεν θα χάσουν τη δουλειά τους και δεν θα υπάρξει κανένα κενό στα νησιά
Διαβάστε περισσότερα...
 
Φιλοτουρκική κίνηση Βρετανίας και άλλων 8
07.12.07
 Νέο πλήγμα επιχειρείται κατά της Κύπρου από 9 χώρες, με πρωταγωνίστρια τη Βρετανία. Οι «9» επιχειρούν ανατροπή του προσχεδίου συμπερασμάτων της πορτογαλικής προεδρίας και απενοχοποίηση της Τουρκίας στο θέμα τής εφαρμογής της συμφωνίας της 8ης Ιουλίου 2006.
Τελευταία ανανέωση ( 07.12.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Η εντατικοποίηση, το μόνο νέο που έφερε ο Νίμιτς
07.12.07
 Εντατικοποίηση των διαπραγματεύσεων για την επίλυση του θέματος της ονομασίας των Σκοπίων ανακοίνωσε στην Αθήνα ο ειδικός μεσολαβητής του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς, καθώς πιέζουν οι εξελίξεις για το τελικό καθεστώς του Κοσόβου, αλλά και οι αποφάσεις για τη διεύρυνση του ΝΑΤΟ.  
Τελευταία ανανέωση ( 07.12.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ευνουχισμό των παιδεραστών πρότεινε ο βουλευτής Πλεύρης
06.12.07
Η πρότασή του διατυπώθηκε στο πλαίσιο της συζήτησης επί των άρθρων -στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής- της κύρωσης του Πρωτοκόλλου για τα Δικαιώματα του Παιδιού.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 11593 - 11615 από 12436

Currently no polls available to vote
Ποιά είναι η γνώμη σας για το δικαίωμα ψήφου των αποδήμων Ελλήνων