Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Μπους: Μου... μοιάζει ο Σαρκοζί Εκτύπωση E-mail
07.11.07

Άνθρωπος που διαπνέεται από «βαθιές αξίες», και έχει διάθεση «να επιλύει τα προβλήματα» θεωρεί ο Αμερικανός πρόεδρος Μπους τον Γάλλο ομόλογό του. Σε συνέντευξή του στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο TF1, η οποία προβλήθηκε, ενώ ο πρόεδρος Σαρκοζί είναι στην Ουάσινγκτον, ο Αμερικανός πρόεδρος είπε:

«Έχετε ένα νέο πρόεδρο, που εμφορείται από μία συναρπαστική, γεμάτη πάθος ενέργεια, μοιάζει με μένα, θέλει να επιλύει τα προβλήματα. Λέει χαρακτηριστικά 'να το πρόβλημα, ας το επιλύσουμε'». «Ο κ. Σαρκοζί διαπνέεται από βαθιές αξίες, είναι γεμάτος ενέργεια, είναι πολύ ευχάριστος και είναι επίσης πολύ σοβαρός», δήλωσε ο Τζορτζ Μπους.

«Είμαι ικανοποιημένος που μας επισκέφθηκε», πρόσθεσε. «Οι δύο χώρες μας έχουν μία καλή σχέση, που θα φροντίσω από την πλευρά μου να παραμείνει τέτοια», επισήμανε. «Μαζί» ανέφερε ο κ. Μπους «έχουμε μία πολύ μακρά Ιστορία, η ίδια η δική μας ανεξαρτησία υλοποιήθηκε χάρη στη γαλλική βοήθεια, ενώ μαζί περάσαμε από πολλές πολεμικές αναμετρήσεις».

Επίσης ο Αμερικανός πρόεδρος επισήμανε στην ίδια συνέντευξη πως «ΗΠΑ και Γαλλία συμφώνησαν ή διαφώνησαν», ερωτώμενος τι ακριβώς επιπτώσεις στο διπλωματικό πεδίο είχε η επίσημη γαλλική εναντίωση στον αμερικανικό πόλεμο στο Ιράκ. Για το ίδιο ζήτημα, ο κ. Μπους δήλωσε πως «δεν μπορεί να ευχαριστήσει αρκετά τον κ. Σαρκοζί, επειδή ο Γάλλος υπουργός των Εξωτερικών επισκέφθηκε το Ιράκ».

www.kathimerini.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=752&Itemid=1

Τελευταία ανανέωση ( 08.11.07 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote