Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Παπανδρέου: «Ανανέωση εμπιστοσύνης από τη βάση του ΠΑΣΟΚ» Εκτύπωση E-mail
17.09.07
ΔΥΣΜΕΝΕΣ για το ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε ο Γιώργος Παπανδρέου το αποτέλεσμα των σημερινών εκλογών και πρόσθεσε ότι το κόμμα του βρίσκεται σε δύσκολη καμπή.

Το ΠΑΣΟΚ, πρόσθεσε, έδωσε μεγάλη μάχη, την οποία δεν κατόρθωσε να κερδίσει, μάχη στην οποία, όπως είπε, όλοι είχαμε συμμετοχή, ρόλο και ευθύνες και «πρώτος απ' όλους εγώ».

 Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου ανακοίνωσε ότι θα κινήσει άμεσα τις διαδικασίες που προβλέπονται στο καταστατικό και θα ζητήσει ανανέωση της εμπιστοσύνης της λαϊκής βάσης του κόμματος, προκειμένου να προχωρήσει σε βαθύτερες και τολμηρότερες αλλαγές.                    

 Απόφασή μου, τόνισε ο κ. Παπανδρέου, είναι να προχωρήσουμε στις αναγκαίες ενέργειες που θα κάνουν το κίνημά μας πλειοψηφικό ρεύμα, με οδηγό το καταστατικό. Θα δούμε, πρόσθεσε, τι έφταιξε και πρόσθεσε ότι ο ίδιος εγγυάται την άμεση προσφυγή στην βάση του κινήματος. 

Ο Γιώργος Παπανδρέου ευχαρίστησε όλους όσοι στάθηκαν δίπλα στο ΠΑΣΟΚ σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση και έδωσαν από κοινού τη μάχη να φύγει η Δεξιά από την κυβέρνηση.

Κάναμε, πρόσθεσε, μια μεγάλη προσπάθεια να γυρίσει σελίδα η Ελλάδα. Ο Γ. Παπανδρέου αναγνώρισε ότι το ΠΑΣΟΚ σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση είχε απέναντί του τις επιφυλάξεις των πολιτών για το αν πράγματι αποτελεί εναλλακτική λύση, καθώς και τον καταλογισμό και σ' αυτό ορισμένων αρνητικών φαινομένων στην ελληνική κοινωνία.

Και πρόσθεσε ότι το μήνυμα του λαού είναι ότι και εμείς έχουμε ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση στη χώρα. Ζήτησε, απευθυνόμενος ουσιαστικά και στα στελέχη του κινήματος, να ακούσουν όλοι μαζί το μήνυμα, να το αξιολογήσουν και να καταλήξουν σε συμπεράσματα για τις απαραίτητες τομές στη λειτουργία, στην πολιτική δράση και στις προτάσεις του κόμματος.

 Ο λαός, πρόσθεσε, μας θέλει ανατρεπτικούς και καινοτόμους και τόνισε ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι και αυτό καλούμαστε να το αποδείξουμε. Τόνισε ότι ο αγώνας για την υπεράσπιση των εργαζομένων, των αγροτών, των μισθωτών, των συνταξιούχων, των νέων και των κεκτημένων και των δημοκρατικών δικαιωμάτων ξεκινάει από αύριο. 

Δίπλα στον κ. Παπανδρέου στη διάρκεια των δηλώσεών του βρίσκονταν οι κύριοι Βενιζέλος, Καστανίδης, Ραγκούσης, Διαμαντοπούλου και Αθανασάκης ενώ μέσα στην αίθουσα ήταν και άλλα στελέχη, όπως ο κ. Λαλιώτης, η κα Β. Παπανδρέου, ο κ. Ρέππας, η κα Αποστολάκη κλπ. 

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ 

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=525&Itemid=1

Τελευταία ανανέωση ( 17.09.07 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote