Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Επίθεση Καραμανλή κατά Παπανδρέου Εκτύπωση E-mail
26.04.09

Υψηλούς τόνους για το ΠΑΣΟΚ και προσωπικά για τον Γιώργο Παπανδρέου χρησιμοποίησε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του ενώπιον του Συνδέσμου Βιομηχανιών της Δυτικής Μακεδονίας.

«Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν είναι σε θέση να διαχειριστεί τις εθνικές υποθέσεις, τα κρίσιμα ζητήματα του τόπου και τα προβλήματα των πολιτών και γι΄αυτό επιδίδεται στην σκανδαλολογία και επιχειρεί συμψηφισμούς» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Καραμανλής, προσθέτοντας ότι «δεν θα επιτρέψουμε στο ΠΑΣΟΚ να μετατρέψει τη χώρα σε Κολοσσαίο».

«Το ΠΑΣΟΚ κατρακυλά σε πρακτικές που συνιστούν θεσμική εκτροπή και αποπειράται να τρομοκρατήσει τη Δικαιοσύνη» πρόσθεσε ο Κ. Καραμανλής, αναφερόμενος στην τακτική του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με την υπόθεση Βατοπαιδίου.

Απηύθυνε μάλιστα προειδοποίηση προς την αξιωματική αντιπολίτευση «να κρατά μικρό καλάθι» γιατί έρχονται και υποθέσεις παλαιότερων ετών.

«Ας μην προσποιείται το ΠΑΣΟΚ τον κήρυκα της διαφάνειας. Ο λαός έχει μνήμη» πρόσθεσε ο κ. Καραμανλής.

Ο κ. Καραμανλής ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση δεν δέχεται συμψηφισμούς, δεν έχει τίποτα να κρύψει. «Πάνω από όλα η πατρίδα. Πάνω από όλα το κοινωνικό καλό. Πάνω από όλα το εθνικό συμφέρον. Με αυτά τα προστάγματα είμαι και θα είμαι στην πρώτη γραμμή, αποφασισμένος να τα καταφέρουμε και αποφασισμένος να ξεπεράσουμε με τις λιγότερες δυνατές συνέπειες την τρικυμία» τόνισε ο πρωθυπουργός.

Αναφερόμενος στην οικονομική κρίση, ο πρωθυπουργός δήλωσε αποφασισμένος να κερδίσει τη μάχη και έτοιμος να πάρει το βάρος τρων απαραίτητων αποφάσεων για το μέλλον.

Χαρακτήρισε «κρίσιμους» τους επόμενους μήνες όχι μόνο για το 2009 αλλά και για την επόμενη δεκαετία. «Κρίνεται το σήμερα και το αύριο» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Κώστας Καραμανλής επανέλαβε, τέλος, ότι η κυβέρνηση έχει συγκροτημένο σχέδιο, χρησιμοποιώντας το παράδειγμα του προγράμματος ενίσχυσης της ρευστότητας, ενώ δήλωσε προσηλωμένος στη συνέχιση των μεταρρυθμίσεων.,

Νωρίτερα ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε το Αρχαιολογικό Μουσείου Άργους Ορεστικού το οποίο χαρακτήρισε «κέντρο διαφύλαξης και προστασίας της ιστορικής αλήθειας για τη Μακεδονία».

«Όσο κι αν οξύνουν τη δικομματική κοκορομαχία η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, δεν μπορούν να κρύψουν ότι έχουν την ίδια χρεοκοπημένη στρατηγική. Η μεγάλη τους έγνοια είναι το πώς θα προστατέψουν την υψηλή κερδοφορία της πλουτοκρατίας. Για αυτό το μόνο που εγγυώνται για τον λαό είναι η συνεχής επιδείνωση της ζωής του. Αυτός είναι ο «ευρωμονόδρομος» που βιώνουν όλοι οι εργαζόμενοι της ΕΕ. Τους αξίζει η λαϊκή τιμωρία και καταδίκη, με την ισχυροποίηση του ΚΚΕ» σχολίασε το γραφεί τύπου του ΚΚΕ.

e-tipos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3398&Itemid=1

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote