Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Συγκρούσεις και συλλήψεις Εκτύπωση E-mail
03.04.09

Τριακόσιοι διαδηλωτές συνελήφθησαν και 105 κρατούνται έπειτα από τις συγκρούσεις που ξέσπασαν την Πέμπτη στο Στρασβούργο, ανάμεσα σε διαδηλωτές και τις δυνάμεις ασφαλείας ενόψει της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ

για τα 60 χρόνια από την ίδρυση της Συμμαχίας.

Εκατοντάδες διαδηλωτές, κρατώντας καδρόνια συγκρούστηκαν στις παρυφές του Στρασβούργου με τις ισχυρές δυνάμεις ασφαλείας που τους εμπόδισαν να προχωρήσουν προς το κέντρο της πόλης. Οι διαδηλωτές πυρπόλησαν κάδους απορριμμάτων και προέβησαν σε καταστροφές και βανδαλισμούς.

Επί ποδός είναι 25.000 αστυνομικοί.

Επαφές Ομπάμα με Σαρκοζί-Μέρκελ

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπαράκ Ομπάμα έφθασε την Παρασκευή στο Στρασβούργο, για να πάρει μέρος στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ, στην οποία θα κυριαρχήσει το θέμα του Αφγανιστάν, συνεχίζοντας την πρώτη του περιοδεία στην Ευρώπη.

Ο Μπαράκ Ομπάμα, μετά τη σύνοδο του G 20 στο Λονδίνο, θα συναντηθεί το στο Στρασβούργο με τον Γάλλο πρόεδρο, Νικολά Σαρκοζί και το απόγευμα, στο Μπάντεν-Μπάντεν με την Καγκελάριο της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ.

Την Πέμπτη υπήρξαν διαδηλώσεις στο Στρασβούργο εναντίον του ΝΑΤΟ, όπου σε συμπλοκές διαδηλωτών με αστυνομικούς τραυματίστηκε ένας Γερμανός φωτορεπόρτερ.

Το βασικό θέμα συζήτησης στη σύνοδο του ΝΑΤΟ θα είναι η κατάσταση στο Αφγανιστάν και οι προσπάθειες σταθεροποίησης στη χώρα, όπου η συμμαχία διατηρεί δυνάμεις από το 2003.


e-tipos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3283&Itemid=1

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote