Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Το κονσέρτο της χαράς Εκτύπωση E-mail
19.01.09

Τα τραγούδια και οι χοροί στις ΗΠΑ θα κρατήσουν τρεις ημέρες. Χθες προς τιμήν του Μπαράκ Ομπάμα δόθηκε το μεγάλο κονσέρτο με τα ηχηρά ονόματα της αμερικανικής σόουμπιζ, στα σκαλιά του Μνημείου Λίνκολν.

Το προεδρικό ζεύγος απηύθυνε χαιρετισμό και στη συνέχεια οι ήχοι από τις ηλεκτρικές κιθάρες κάλυψαν τις ζητωκραυγές όσων είχαν την τύχη να παραβρεθούν στη συναυλία όπου εμφανίστηκαν ο Μπρους Σπρίνγκστιν, η Μπιγιονσέ, η Σακίρα, ο Μπόνο, ο Γκαρθ Μπρουκς, η Σέριλ Κρόου, ο Στίβι Γουόντερ και άλλοι, όλοι δηλωμένοι οπαδοί του κ. Ομπάμα και της νέας πνοής που φέρνει μαζί του.

Ενδοξες στιγμές

Παρόντες στο μεγάλο γεγονός ήταν ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ ο τρίτος, η τραγουδίστρια και ηθοποιός Κουίν Λατίφα, οι βραβευμένοι με Οσκαρ ηθοποιοί Ντένζελ Ουάσιγκτον, Τζέιμι Φοξ κ.ά.

Πρόθεση του παραγωγού Τζορτζ Στίβενς ήταν να γράψει «ιστορία», να διασκεδάσει ο αμερικανικός λαός έπειτα από χρόνια εσωστρέφειας και να ξεπεράσει τις ένδοξες στιγμές του Super Bowl (τελικός του επαγγελματικού πρωταθλήματος αμερικανικού ποδοσφαίρου) που καθηλώνει εκατομμύρια τηλεθεατές στους δέκτες τους.

Η συμμετοχή ήταν δωρεάν και αυτό δημιούργησε έναν παραπάνω πονοκέφαλο για τις Αρχές της περιοχής Κολούμπια.

Το κονσέρτο ήταν το πρώτο από μια σειρά επίσημα και ανεπίσημα πάρτι και φιλανθρωπικούς χορούς, στους οποίους το προεδρικό ζεύγος προτίθεται να παραβρεθεί. Στους χορούς υπάρχει υψηλό εισιτήριο εισόδου, ενώ όλα τα πάρτι τα έχει περάσει από κόσκινο η Επιτροπή Προεδρικής Ορκωμοσίας.

Δέκα επίσημοι χοροί

Διάσημοι αστέρες έχουν κάνει δωρεές και έχουν φροντίσει να εξασφαλίσουν πρώτες θέσεις σε κάποιον από τους επίσημους χορούς στους οποίους θα παραβρεθούν ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα.

Παρά την ανάγκη να πανηγυρίσουν και να χορέψουν οι φίλοι και οπαδοί, ο κ. Ομπάμα αποφάσισε να κρατήσει ένα μέτρο καθορίζοντας δέκα επίσημους χορούς, ώστε να μην υπερβεί το ρεκόρ του Μπιλ Κλίντον το 1997, που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο με 14 λαμπρές χοροεσπερίδες.

Ολοι φυσικά περιμένουν με ενδιαφέρον την εμφάνιση της κυρίας Ομπάμα, που έχει ήδη κριθεί ως μια από τις πιο καλοντυμένες πρώτες κυρίες.

e-tipos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2900&Itemid=1

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote