Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Περιμένοντας το κρίσιμο τηλεφώνημα Εκτύπωση E-mail
17.01.09

Παράταση δόθηκε και χθες στο θρίλερ της απαγωγής του Περικλή Παναγόπουλου, αφού οι δράστες, έως αργά χθες το βράδυ, δεν είχαν δώσει σημείο ζωής.

Πάντως, όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά αστυνομικές πηγές, οριακό σημείο ήταν οι πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, οπότε αναμενόταν το καθοριστικό τηλεφώνημα για τον τόπο και τρόπο παράδοσης των λύτρων.

Στο οικογενειακό περιβάλλον του εφοπλιστή επικρατεί έντονος εκνευρισμός, κυρίως μετά την εμπλοκή που υπήρξε την Τετάρτη, αλλά και την τελευταία τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν με το διαπραγματευτή των απαγωγέων, ο οποίος φάνηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένος αλλά και απειλητικός. Τους ενημέρωσε «κοφτά και απόλυτα» ότι θα ξαναεπικοινωνήσει σε δύο εικοσιτετράωρα.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι η εμπλοκή που παρατηρήθηκε οφειλόταν στο γεγονός ότι η οικογένεια δεν είχε συγκεντρώσει το ποσό που είχαν ορίσει οι δράστες, με αποτέλεσμα να τους δώσουν το χρονικό περιθώριο των δύο ημερών να βρουν τα χρήματα.

Ωστόσο, φαίνεται ότι και οι ίδιοι οι δράστες επιδιώκουν πλέον την όσο το δυνατόν συντομότερη παραλαβή των λύτρων και απελευθέρωση του εφοπλιστή, πιεζόμενοι από την κατάσταση της υγείας του. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, οι δράστες δεν θέλουν να κάνουν βεβιασμένες κινήσεις και λάθη που ενδεχομένως τους… προδώσουν.

Eτσι, λοιπόν, φαίνεται να δοκιμάζουν τα νεύρα της οικογένειας, αφού αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως το βράδυ της Τετάρτης το καθοριστικό τηλεφώνημα για την παράδοση των λύτρων εξελίχθηκε σε… πρόβα κι έτσι προέκυψε η εμπλοκή!

Πάντως, σήμερα τα ξημερώματα εκτιμούσαν οι αστυνομικοί πως θα υπάρξουν εξελίξεις και ανέμεναν το τηλεφώνημα με το οποίο οι δράστες θα έδιναν τις τελικές οδηγίες για τον τόπο και τρόπο παράδοσης των χρημάτων. Ποιος θα παραδώσει τα χρήματα;

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό τι θα ζητήσουν οι δράστες, ενώ ως σενάριο ακούγεται ότι μπορεί να είναι ο οδηγός του εφοπλιστή, τον οποίο γνωρίζουν οι απαγωγείς και ήταν ο άνθρωπος που έπαιξε αρχικά το ρόλο του συνδέσμου ανάμεσα στους ίδιους και την οικογένεια.

Η σύζυγος του 74χρονου, Κατερίνα, απηύθυνε χθες αργά το βράδυ έκκληση στους απαγωγείς να επικοινωνήσουν μαζί της για να βεβαιωθεί ότι ο απαχθείς είναι ζωντανός και να συνεννοηθούν για την καταβολή των λύτρων.

Στην κατοικία του εφοπλιστή όλα είναι έτοιμα για την υποδοχή του. Εκεί βρίσκεται ο προσωπικός γιατρός του κ. Παναγόπουλου, ο οποίος θα είναι στην ουσία ο πρώτος άνθρωπος που θα μιλήσει μαζί του, ώστε να διαπιστώσει την κατάσταση της υγείας του έπειτα από αυτή τη σκληρή δοκιμασία.

Οι αστυνομικοί περιμένουν με τη δική τους αγωνία την απελευθέρωση του απαχθέντος ώστε να βεβαιωθούν ότι είναι καλά στην υγεία του και στη συνέχεια να περάσουν από το προπαρασκευαστικό στάδιο των ερευνών στην ουσιαστική έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Συγκεντρώνουν κάθε πιθανή πληροφορία, ενώ εξακολουθούν να προσθέτουν άτομα στον κύκλο των υπόπτων, τα οποία προέρχονται από το χώρο του κοινού Ποινικού Δικαίου.

Μάλιστα, οι έρευνες θα επεκταθούν και σε έγκλειστους στις φυλακές κακοποιούς, καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι ενδεχομένως το σχέδιο της απαγωγής να οργανώθηκε πίσω από τα κάγκελα των κελιών και να εκτελέστηκε από αποφυλακισμένα μέλη μαφιόζικων ομάδων. Οι αστυνομικοί θα αναζητήσουν και τον πληροφοριοδότη των απαγωγέων, καθώς φαίνεται ότι οι δράστες είχαν καλή πληροφόρηση για τη ζωή και τις κινήσεις του Περικλή Παναγόπουλου, που δεν δικαιολογείται να είχαν μόνο από διάφορα δημοσιεύματα.

e-tipos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2884&Itemid=1

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote