Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Κάλαντα στους πολιτικούς Εκτύπωση E-mail
31.12.08

Η παιδική χορωδία Λάμπρου έψαλε τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και τη σύζυγό του Νατάσα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο κ. Καραμανλής, η σύζυγός του και τα δίδυμα αντήλαξαν ευχές με τα μέλη της χορωδίας και δώρα.

Τα παιδιά χάρισαν στον πρωθυπουργό CD, μια κορνίζα κι ένα κουτί το οποίο περιείχε μια κάρτα, στην οποία είχαν γράψει τί θα έκαναν αν ήταν πρωθυπουργοί.

Ένα από τα παιδάκια είπε στον κ. Καραμανλή ότι είναι ιδιαίτερα θλιμμένα, λόγω των γεγονότων στη Μέση Ανατολή όπου έχουν χάσει τη ζωή τους δεκάδες παιδιά και σημείωσαν ότι όλα τα παιδιά του κόσμου έχουν όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον.

Κάλαντα στον Γ. Παπανδρέου

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, αντάλλαξε δώρα και ευχές και χόρεψε παραδοσιακούς χορούς με τα μέλη του Εξωραϊστικού Εκπαιδευτικού Συλλόγου Ν. Σαμψούντας Πρέβεζας «Η Αμισός» και του Συλλόγου Κιμωλίων που έψαλαν τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς στα κεντρικά γραφεία του Κινήματος.

Κάλαντα στον ΣΥΝ

Τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς έψαλλαν στον Γραμματέα του ΣΥΝ Νίκο Χουντή το Σωματείο Εργαζομένων από τις Φιλιππίνες.

Ο κ. Χουντής ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους με ειρήνη, υγεία και χαρά.. «Ειδικά στη Μ. Ανατολή», ευχήθηκε ο κ. Χουντής, «να σταματήσουν οι βομβαρδισμοί, να σταματήσει η αιματοχυσία και να αποκτήσουν οι Παλαιστίνιοι επιτέλους τη δική τους πατρίδα».

«Σήμερα που αλλάζει η χρονιά η σκέψη μας είναι στους ανέργους, στους συνταξιούχους, στους χαμηλόμισθους, στους μετανάστες, στους νέους, που πέρασαν μια δύσκολη χρονιά και αν δεν αλλάξουν τα πράγματα θα περάσουν και πάλι δύσκολα».

«Το 2009 θα τους ακολουθούν οι ευχές και οι προσπάθειές μας για μια καλύτερη ζωή, για μια δίκαιη και ειρηνική κοινωνία με ελπίδες, οράματα για τη νέα γενιά της πατρίδας μας», κατέληξε ο κ. Χουντής.

Κάλαντα στον ΛΑΟΣ

Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ Γ. Καρατζαφέρη, έψαλλε η παιδική Χορωδία του Δήμου Αθηναίων σήμερα, παραμονή πρωτοχρονιάς, στα γραφεία του κόμματος. Ο κ. Καρατζαφέρης ευχήθηκε χρόνια πολλά και μοίρασε από ένα πρωτοχρονιάτικο γούρι και δώρα στα παιδιά της Χορωδίας.

«Ανατέλλει μια καινούρια χρονιά», τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης ευχόμενος καλή χρονιά. «Ας αφήσουμε πίσω τις σκιές του 2008 και ας αναζητήσουμε όλοι μαζί περισσότερο φως, περισσότερες ευκαιρίες και δουλειά για το 2009. Στο χέρι μας είναι να αλλάξουμε όλα τα αρνητικά, όλα τα σκουρόχρωμα, όλα τα μαύρα αυτής της χρονιάς που φεύγει. Όλοι μαζί, συνεργαζόμενοι, θα μπορέσουμε να ατενίσουμε με πιο πολύ αισιοδοξία το αύριο που είναι σήμερα».

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον πρόεδρο της Βουλής

Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλαν στον Πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Σιούφα η μουσικοχορευτική ομάδα Καστελόριζου και χορωδίες από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, τα ΚΑΠΗ του δήμου Βριλησσίων, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, το Κέντρο Εργασίας Α. Λιοσίων (σωματείο αναπήρων) και την Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδας.

Ο Πρόεδρος της Βουλής απευθυνόμενος στα μέλη της χορωδίας από το Καστελόριζο αφού τους ευχήθηκε Χρόνια Πολλά τόνισε ότι «η καρδιά της Ελλάδας χτυπά στην ακριτική νησιωτική Ελλάδα».

Ο Δημήτρης Σιούφας σε όλους όσους έψαλαν τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στη Βουλή υπογράμμισε την ανάγκη για Εθνική ομοψυχία, κοινωνική ειρήνη, πίστη στους εαυτούς μας και αγάπη στην πατρίδα μας. Εξέφρασε την πεποίθηση ότι με ευθύνη, αυτοπεποίθηση και δουλειά μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της νέας χρονιάς με ελπίδα και αισιοδοξία.

e-tipos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2806&Itemid=1

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote