Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Δημοφιλείς Πούτιν - Μεντβέντεφ Εκτύπωση E-mail
23.09.08

Θετικά φαίνεται πως εξέλαβε η κοινή γνώμη της Ρωσίας, τον τρόπο που κινήθηκαν τόσο ο Ρώσος πρόεδρος Ντμίτρι Μενβέντεφ, όσο και ο πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν, το τελευταίο διάστημα, όπου κυρίαρχο θέμα ήταν οι εξελίξεις στον Καύκασο.

Για το μήνα Σεπτέμβριο, η δημοτικότητά τους έπιασε τα ποσοστά 88% και 83% αντιστοίχως, όπως προκύπτει από σχετική δημοσκόπηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι από την προηγούμενη δημοσκόπηση, ο κ. Μεντβέντεφ ανέβηκε κατά 15 ποσοστιαίες μονάδες και ο κ. Πούτιν κατά πέντε.
Στη δημοσκόπηση που διενέργησε το ανεξάρτητο ρωσικό κέντρο Levada, στην ερώτηση: "εγκρίνετε ή όχι τις δραστηριότητες των δύο ηγετών της χώρας", οι αρνητικές απαντήσεις για τον κ. Πούτιν ήταν 10%, έναντι 15% που ήταν τον Αύγουστο και 14% για τον κ. Μεντβέντεφ , έναντι 22% του Αυγούστου.
Ταυτόχρονα σταθεροποιείται το χρηματιστήριο στη Ρωσία, εξέλιξη για την οποία ο κ. Πούτιν δήλωσε: "Νομίζω ότι οι οικονομικές αρχές της χώρας αντέδρασαν γρήγορα στην κατάσταση της παγκόσμιας οικονομίας και έλαβαν μέτρα που είχαν θετική επίδραση. Η κατάσταση στην αγορά σταθεροποιείται".

Διπλωματικές διεργασίες

 

Στη Μόσχα βρίσκεται αντιπροσωπεία του Συμβουλίου της Ευρώπης για να συζητήσει τη ρωσογεωργιανή κρίση. Οι επαφές και οι συνομιλίες θα διεξαχθούν την Τρίτη και ακολούθως η αντιπροσωπεία θα μεταβεί στη Γεωργία για να συνεχίσουν τις συναντήσεις. Η κρίση στις σχέσεις των δύο χωρών θα βρεθεί στο επίκεντρο της φθινοπωρινής συνόδου του Συμβουλίου της Ευρώπης, που θα συνεδριάσει στο Στρασβούργο, από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου.

ert

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2339&Itemid=1

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote