Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Έντονες οι αντιδράσεις για Τατούλη Εκτύπωση E-mail
04.09.08

Το δικό του μοναχικό δρόμο μέσα στην ΝΔ συνεχίζει ο Πέτρος Τατούλης. Ο βουλευτής Αρκαδίας μετά και τα όσα είπε στην ιστοσελίδα του, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που ήθελαν να μεγαλώνει το χάσμα που τον χωρίζει από το κυβερνών κόμμα και τους συναδέλφους του.

Συνεχίζοντας την τακτική του διαδικτυακού κλεφτοπόλεμου ο Πέτρος Τατούλης έβαλε στο στόχαστρο του κατ’ αρχάς τους υπουργούς Επικρατείας, Εξωτερικών, Οικονομίας, Εμπορικής Ναυτιλίας και δευτερευόντως τον πρωθυπουργό.
Στο άρθρο του ο βουλευτής Αρκαδίας επιτέθηκε κατά του κ. Ρουσόπουλου και της συζύγου του που εργάζεται ως δημοσιογράφος σε τηλεοπτικό σταθμό, ζητώντας την παραίτηση του υπουργού.

Από τα πυρά του κ. Τατούλη δεν ξέφυγε ούτε η Ντόρα Μπακογιάννη, εξ αφορμής των όσων είχε πει η υπουργός Εξωτερικών, δηλαδή, πως η κυβέρνηση δε θα γίνει όμηρος κανενός.

Έντονο κλίμα αντιδράσεων προκαλούν στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας οι πρόσφατες επικρίσεις Τατούλη, ενώ στελέχη του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας φτάνουν μέχρι και στο σημείο να θέσουν θέμα παραίτησης του βουλευτή Αρκαδίας.

"Όταν διαφωνείς με αυτά που γίνονται και είναι ενάντια στη συνείδησή σου, παλικαρίσια λες γεια σας φεύγω", είπε στη ΝΕΤ 105,8 ο βουλευτής Καβάλας Γιώργος Καλαντζής. Ερωτηθείς σχετικά ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος, ως συνήθως δεν έκανε κανένα σχόλιο.

Πάντως, η κυβέρνηση δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο ζήτημα που ανέκυψε από τις βολές Τατούλη εναντίον τριών υπουργών.

Κανένα σχόλιο ήταν η αντίδραση στελεχών της κυβέρνησης και της Ρηγίλλης καθώς -όπως λένε- δεν είναι η πρώτη, αλλά, η 8η ή η 9η φορά που ο βουλευτής Αρκαδίας λέει τις απόψεις του, επικρίνοντας υπουργούς.

"Δεν είναι δυνατόν σύζυγος υπουργού που εποπτεύει τα ΜΜΕ , είναι υπεύθυνος για το θεσμικό τους πλαίσιο και μοιράζει κρατική διαφήμιση να παρουσιάζει τις ειδήσεις σε κεντρικό δελτίο τηλεοπτικού σταθμού, δήλωσε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Θεόδωρου Ρουσσόπουλου.

"Ελπίζω η σημερινή δήλωση του Εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ να πάρει μεγάλη δημοσιότητα. Και αυτό για να μάθουν όλοι οι Έλληνες και κυρίως οι Ελληνίδες πως, στον 21ο αιώνα, το δήθεν προοδευτικό ΠΑΣΟΚ πιστεύει πως οι γυναίκες πρέπει να είναι παρακολούθημα των ανδρών τους, να ζουν στη σκιά τους, χωρίς εργασία, χωρίς πρωτοβουλίες, χωρίς αυτονομία δράσης, εν τέλει δηλαδή χωρίς προσωπικότητα" σχολίασε ο Υπουργός Επικρατείας.

ert

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2218&Itemid=1

Τελευταία ανανέωση ( 05.09.08 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote