Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
"Μια κακή εμπειρία που έληξε" Εκτύπωση E-mail
23.06.08

Μια κακή εμπειρία που έληξε χαρακτήρισε την περιπέτεια του ο Γ.Μυλωνάς προαναγγέλοντας ταυτόγχρονα την αποχώρηση του απο την προεδρία του ΣΒΒΕ.

«Ήταν μια κακή εμπειρία, μια ανατροπή στη ζωή μου, η οποία πέρασε, οι λεπτομέρειες δεν έχουν σημασία», τόνισε ο Γιώργος Μυλωνάς, στις πρώτες δηλώσεις του, προσθέτοντας ότι οι συνθήκες της κράτησής του ήταν αξιοπρεπείς. «Στόχος μου είναι να αποσυρθώ από το Συνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδας για να αφιερώσω περισσότερο χρόνο στην οικογένειά μου», ανέφερε ο κ. Μυλωνάς, ο οποίος πάντως δεν συνέδεσε την απαγωγή του με την ιδιότητα του προέδρου του ΣΒΒΕ. Ο κ. Μυλωνάς είπε ακόμη ότι η «ελληνική αστυνομία συμπαραστάθηκε στην οικογένειά μου με τον καλύτερο τρόπο και τη στήριξε όλες αυτές τις μέρες, τους φίλους που συμπαραστάθηκαν στην οικογένεια και θέλησαν να βοηθήσουν και οικονομικά.

Οι συνθήκες της κράτησης ήταν αξιοπρεπείς δεν είχα πρόβλημα δεν αισθάνομαι κουρασμένος.

Για τους απαγωγείς είπε ότι ήταν τρεις, ότι είχε ελάχιστη επαφή μαζί τους και ότι ήταν πρόθυμοι και ευγενικοί μαζί του. «Ό,τι ήθελα μου το δίνανε, βέβαια δεδομένης της πραγματικότητας, δεν ήταν σαν στο σπίτι μου. Μιλούσα στα ελληνικά. Δεν είδα πρόσωπα» είπε ,ενώ αρνήθηκε να αποκαλύψει σε ποια περιοχή τον κρατούσαν φυλακισμένο και αν πράγματι τον απελευθέρωσαν έξω από τη Νέα Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, διευκρίνισε ότι οι συνομιλίες με τους απαγωγείς γίνονταν σε πολύ καλό κλίμα, αφού, όπως αποκάλυψε χαριτολογώντας τους ζήτησε να τον απελευθερώσουν μέχρι την Τρίτη προκειμένου να συνοδεύσει την κόρη του στο διαγώνισμα του σχεδίου.

Ο κ. Μυλωνάς αρνήθηκε επίσης κατηγορηματικά να αποκαλύψει το ακριβές χρηματικό ποσό που εισέπραξαν οι δράστες και επισήμανε ότι η περιπέτεια που πέρασε δεν πρόκειται να επηρεάσει την πορεία της εταιρίας. «Μ' αφήσανε σ' ένα ερημικό μέρος και μου είπαν στα τόσα μέτρα υπάρχει.

αυτοκίνητο παρ' το κλειδί και πήγαινε σπίτι, είναι γεμάτο βενζίνη. Μου είπαν και πώς να βγω γιατί δεν ήξερα την περιοχή», τόνισε.

O ίδιος σημείωσε ότι τα ΜΜΕ σεβάστηκαν την επιθυμία της οικογένειας να μην δοθεί έκταση στο θέμα και πως υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν θα ειπωθούν ποτέ και θα λέγονται ως φαντασίες. «Ήταν κακή εμπειρία η οποία πέρασε, χωρίς θύματα και επιβαρύνσεις είτε για την οικογένειά μου είτε για την εταιρεία μου. Οι λεπτομέρειες δεν έχουν σημασία», υπογράμμισε ο κ. Μυλωνάς. «Έκπληξη για μένα ήταν ο τρόπος με τον οποίο λειτούργησε η αστυνομία και απέναντι στην οικογένειά μου. Η αστυνομία θα κάνει τη δουλειά της. Για μένα το θέμα έκλεισε εδώ. Ήταν μια ατυχής συγκυρία για μένα. Στόχος μου είναι να αποσυρθώ από την προεδρία του Συνδέσμου για να αφιερώσω περισσότερο χρόνο στην οικογένειά μου».

Ρουσόπουλος γαι υπόθεση Μυλωνά

Σε ερώτηση για το αν είναι ικανοποιημένος με την κατάληξη της υπόθεσης απαγωγής του επιχειρηματία Μυλωνά, ο υπουργός Επικρατείας Θ. Ρουσόπουλος, αφού σημείωσε ότι ο ίδιος δεν είναι ειδήμων, ανέφερε ότι η Αστυνομία ασχολήθηκε και συνεχίζει να ασχολείται με την υπόθεση, ώστε να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. 

Σε ερώτηση δημοσιογράφου γαι τη κατάληξη της υπόθεσης σύμφωνα με τον οποίο "αποδείχθηκε ανεπάρκεια από την πλευρά της ΕΛ.ΑΣ " ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε :"Είναι καιρός να σεβόμαστε τη δουλειά των άλλων" και συμπλήρωσε "παρατηρώ προσπάθεια απαξίωσης της δουλειάς όλων και η Αστυνομία κάνει δύσκολη δουλειά".

Ο κ. Ρουσόπουλος χαρακτήρισε την υπόθεση "λεπτή" και σημείωσε ότι "απαιτούσε λεπτούς χειρισμούς".

ethnos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1897&Itemid=1

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote