Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Η Κάρλα Μπρούνι δηλώνει ότι τα επιδερμικά της αντανακλαστικά είναι αριστερά Εκτύπωση E-mail
21.06.08

 

«Τα επιδερμικά αντανακλαστικά μου είναι αριστερά», δηλώνει η Κάρλα Μπρούνι, σύζυγος του Γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί, σε συνέντευξή της που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα Λιμπερασιόν.

 

Όταν της ζητείται να σχολιάσει το χάσμα ανάμεσα στη Δεξιά και τον πολιτισμό, απαντά πως αυτό «είναι μια ακραία σκέψη. Υπάρχουν χωρίς αμφιβολία πολύ καλλιεργημένοι άνθρωποι στη Δεξιά, όπως υπάρχουν και αδαείς στην Αριστερά. Ανήκω σε αυτούς τους τελευταίους, είμαι αδαής!"
 
Η Κάρλα Μπρούνι δηλώνει ότι αν ο σύζυγός της βάλει ξανά υποψηφιότητα για την προεδρία, θα τον ψηφίσει. «Έχω πάντα τις ίδιες πεποιθήσεις, όσο κι αν είμαι μια γυναίκα ελάχιστα στρατευμένη πολιτικά. Δεν είμαι οπαδός. Ποτέ δεν ήμουν. Έχω την εντύπωση ότι οι άνθρωποι που βρίσκονται ολοκληρωτικά στη μια ή την άλλη μεριά σκέπτονται με το ένα μόνο κομμάτι του εγκεφάλου».
 
Ως πρώτη κυρία της Γαλλίας, η Μπρούνι δηλώνει ότι θα ήθελε να κάνει κάτι «θεμελιώδες», κάτι που να έχει σχέση με την ανθρωπιστική δράση. «Πρόκειται για μια παράδοση. Εγώ δεν θα τολμούσα ποτέ να κάνω πράγματα που σοκάρουν τους ανθρώπους και βγαίνουν από τις παραδόσεις».
 
Ενόψει της κυκλοφορίας του νέου της δίσκου, στις 21 Ιουλίου, η Κάρλα Μπρούνι δηλώνει ότι αυτή η διπλή της ιδιότητα τής επιτρέπει να επιβιώνει και να μην την ξεπερνά εντελώς η εξωτερική κατάσταση. «Θα ξαναρχίσω τις συναυλίες όταν ο άνδρας μου δεν θα είναι πια πρόεδρος της Δημοκρατίας», δηλώνει στη δεύτερη μεγάλη της συνέντευξη σε γαλλική εφημερίδα από τότε που παντρεύτηκε τον Σαρκοζί.
 
www.kathimerini.gr
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1883&Itemid=1

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote