Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Εγκαταλείπει η Χίλαρι Εκτύπωση E-mail
05.06.08

Η Χίλαρι Κλίντον πήρε τη μεγάλη απόφαση, άλλωστε δεν της έμειναν και πολλές επιλογές... Η γερουσιαστής της Νέας Υόρκης θα εγκαταλείψει την κούρσα την Παρασκευή και θα αναγνωρίσει ότι το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος ανήκει στον Μπάρακ Ομπάμα.

Η Χίλαρι Κλίντον θα εκφράσει την υποστήριξή της στην προσπάθεια του Μπαράκ Ομπάμα να αναδειχθεί πρόεδρος των ΗΠΑ στις εκλογές του προσεχούς Νοεμβρίου και θα καλέσει για την ενότητα του Δημοκρατικού κόμματος, ανακοίνωσε η εκστρατεία της την Τετάρτη.

Η ανακοίνωση της εκστρατείας Κλίντον δεν διευκρινίζει εάν η υποψήφια και πρώην πρώτη κυρία θα τερματίσει επίσημα την εκστρατεία της ή θα αναστείλει την πολιτική της δραστηριότητα. Παρά το γεγονός ότι ο Μπαράκ Ομπάμα συγκέντρωσε την Τρίτη ικανό αριθμό εκλεκτόρων και υπερεκλεκτόρων για να πάρει το χρίσμα στο Συνέδριο των Δημοκρατικών τον Αύγουστο, η Κλίντον έχει μέχρι στιγμής αρνηθεί να αποσυρθεί από την κούρσα, οδηγώντας σε έντονη φιλολογία περί του ότι διεκδικεί την αντιπροεδρία ή άλλα ανταλλάγματα.

«Η γερουσιαστής Κλίντον θα φιλοξενήσει μια εκδήλωση στην Ουάσινγκτον την Παρασκευή για να ευχαριστήσει τους υποστηρικτές της και να εκφράσει την υποστήριξή της στο γερουσιαστή Ομπάμα και την ενότητα του κόμματος» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

e-tipos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1824&Itemid=1

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote