Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΔΑ Εκτύπωση E-mail
19.05.08

Του Σάκη Σερέτη

Στο ξενοδοχείο Crowe plaza απέναντι από το αεροδρόμιο la Guardia διεξήχθη το σαββατοκύριακο που πέρασε το 11ο συνέδριο της Πανηλειακής Ομοσπονδίας Αμερικής και Καναδά.

 

 

Οι εργασίες του συνεδρίου άρχισαν από την Παρασκευή και τελείωσαν την Κυριακή με την πρώτη συνεδρίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου.
Την διεξαγωγή του συνεδρίου ανέλαβαν από κοινού, οι σύλλογοι Ηλείων της Νέας Υόρκης και της Νέας Υερσέης, ενώ πρόεδροι της οργανωτικής επιτροπής ήταν η κ.Γεωργία Παπαδοπούλου και ο κ. Δημήτριος Παπαδάτος,ενώ την ευθύνη της χοροεσπερίδας του Σαββάτου είχε ο κ.Σωτήρης Κωνσταντακόπουλος.
Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου έγιναν το Σάββατο το απόγευμα και η σύνθεση του έχει ως εξής :
Γεώργιος Παναγουλόπουλος (πρόεδρος),Αγησίλαος Τριανταφυλλόπουλος (Α!αντιπρόεδρος),Αναστάσιος Μαστρογιαννόπουλος (Β! αντιπρόεδρος),Δημήτριος Καυκάς (γραμματέας),Θεοδώρα Χρονοπούλου (ταμίας),Δήμητρα Τριανταφυλλοπούλου (υπεύθυνη νεολαίας),Βασίλειος Τσουκαλάς (δημοσίων σχέσεων)και Παναγιώτης Τσουκαλάς (κυβερνήτης Αμερικής).
Στην διαδικασία έλαβαν μέρος πέντε σύλλογοι από τους οκτώ που απαρτίζουν το δυναμικό της Ομοσπονδίας και από κάθε σύλλογο, ένα μέλος εκλέγεται καθ’ υπόδειξη στο διοικητικό συμβούλιο της.
Κατά την διάρκεια της χοροεσπερίδας υπεγράφη και η αδελφοποίηση μεταξύ των εφημερίδων Εθνικός Κήρυκας Νέας Υόρκης και Πατρίς του νομού Ηλείας, που μετράει μέχρι σήμερα 106 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο Ελληνικό δημοσιογραφικό στερέωμα.
Η ιδέα της αδελφοποίησης των δυο Μ.Μ.Ε ήταν του κ. Κ .Λυκογιάννη και συνδετικό κρίκο για της επίτευξη της, αποτέλεσε η καταγωγή του Πέτρου Τατάνη(Αμαλιάδα νομού Ηλείας), ο οποίος δημιούργησε το 1915 την εφημερίδα Εθνικός Κήρυκας .
Έκτοτε και μέχρι σήμερα η εφημερίδα συνεχίζει να δίνει την καθημερινή μάχη της ενημέρωσης υπό την καθοδήγηση του κ.Αντώνη Διαματάρη, έχοντας στο επιτελείο του μια ομάδα από εξαίρετους δημοσιογράφους που καλύπτουν όλο το φάσμα της ενημέρωσης.
Την εφημερίδα Πατρίς εκπροσώπησε, η σύζυγος Σοφία και ο γιος του σημερινού εκδότη κ.Λ.Βαρουξή, του οποίου το προηχογραφημένο μήνυμα προβλήθηκε σε μια μεγάλη οθόνη.
Αρκετοί πρώην και νυν παράγοντες της Πανηλειακής Ομοσπονδίας έδωσαν το παρών, και ευχάριστη μουσική έκπληξη αποτέλεσαν δυο νεαρά παιδιά (Γεωργία Κωνσταντακοπούλου, Παναγιώτης Σωτηρόπουλος),που έπαιξαν κιθάρα και ταξίδεψαν μελωδικά όλους τους καλεσμένους.
 
 
 
 
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1755&Itemid=1

Τελευταία ανανέωση ( 19.05.08 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote