Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Στις κάλπες την Κυριακή περίπου 47 εκατομμύρια Ιταλοί Εκτύπωση E-mail
13.04.08
Ανοίγουν σήμερα οι κάλπες στην Ιταλία, με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι να προηγείται στις δημοσκοπήσεις του αντιπάλου του Βάλτερ Βελτρόνι.

Τα παρατράγουδα πάντως με τον Μπερλουσκόνι δεν έλειψαν ούτε στην τηλεοπτική αναμέτρηση (debate) μεταξύ των δύο ανδρών, που παρουσιάστηκε στο κανάλι συμφερόντων του «καβαλιέρε» και το οποίο ήταν και το πιο περίεργο, αφού εμφανίστηκαν ο καθένας ξεχωριστά.

Ο Μπερλουσκόνι παρά την προσπάθεια του παρουσιαστή να τον διακόψει, επέμεινε και κινούμενος προς τα εμβλήματα των κομμάτων, έδειξε αυτό του Βελτρόνι, λέγοντας ότι «αν ψηφίσετε αυτόν, θα είναι πεταμένη ψήφος». 

Νωρίτερα είχε εξαπολύσει «πυρά» κατά του αντιπάλου του, λέγοντας ότι «η ευγενική εικόνα αυτού του κυρίου είναι μόνο βιτρίνα, γιατί στην προεκλογική περίοδο δεν σταμάτησε να με προσβάλει, ακόμη κι αν δεν είπε το όνομά μου».

Αλλά και ο πρώην Δήμαρχος της Ρώμης Βάλτερ Βελτρόνι δεν παρέλειψε να ρίξει τα βέλη του εναντίον του αντιπάλου του, λέγοντας ότι «πρέπει να γυρίσουμε σελίδα. Δεν γίνεται να συνεχίσουμε ό,τι κάναμε εδώ και 15 χρόνια».

Οι δημοσκοπήσεις δίνουν προβάδισμα στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, που μάχεται για να κερδίσει για τρίτη φορά την θητεία για την Πρωθυπουργία της Ιταλίας.

Περίπου 47 εκατομμύρια Ιταλοί ψηφοφόροι θα προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή και την Δευτέρα για την εκλογή της νέας Βουλής, αλλά και την ανάδειξη τοπικών και περιφερειακών διοικήσεων.  

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1597&Itemid=1

Τελευταία ανανέωση ( 13.04.08 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote