Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΓΕΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΕΠ Εκτύπωση E-mail
24.02.08

Του Σάκη Σερέτη 

Συνεχίζονται με ξεχωριστή  επιτυχία οι θεατρικές παραστάσεις του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού στην Νέα Υόρκη.

Η θεατρική ομάδα παρουσιάζει την κωμωδία «με δύναμη απο την Κηφισιά» των Δημήτρη Κεχαϊδη και Ελένης Χαβιαρά,σε σκηνοθεσία της Μάρθας Τομπουλίδου, ενώ τους ρόλους ερμηνεύουν με ξεχωριστό τρόπο οι ηθοποιοί: Ελένη Αυγουστή (Αλέκα), Χριστίνα Στεφανίδη (Φωτεινή),Λαρίσσα Αντύπα (Μάρω)και Αρετή Παλούκη (Ηλέκτρα). 

 Μια σύγχρονη κωμωδία που απευθύνεται σε απλή Ελληνική γλώσσα με Αγγλικούς υπέρτιτλους στο θεατρόφιλο κοινό της Ομογένειας,καταγράφει απολαυστικά την φιλία τεσσάρων γυναικών, που εχουν ερωτευθεί,δοκιμάζουν την απογοήτευση χωρίζοντας και ο μοναδικός τους τρόπος διαφυγής, εστιάζεται σε ένα ταξείδι,που ίσως πραγματοποιηθεί ίσως όχι........

Οι παραστάσεις άρχισαν στις 8 Φεβρουαρίου και θα συνεχιστούν μέχρι και τις 16 Μαρτίου κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 8.00μ.μ και Κυριακή στις 7.00μ.μ.

Το Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού βρίσκεται στην διεύθυνση 27-18 Hoyt Ave.South Astoria N.Y και το τηλέφωνο (718)726-7329 για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων.

Η ιστοσελίδα του είναι www.greekculturalcenter.org όπου μπορείτε επισκεπτόμενοι να αποκτήσετε μια καλή ενημέρωση, όσον αφορά στα τεκταινόμενα αυτής της μοναδικής πολιτιστικής κυψέλης που λειτουργεί αθόρυβα και ουσιαστικά απο το 1974, έχοντας ουσιαστικό στόχο την συντήρηση και διάδοση της Ελληνικής γλώσσας,του πολιτισμού μας και φυσικά της Τέχνης.

 

Το Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού αποτελεί την γέφυρα επικοινωνίας με την Μητέρα Πατρίδα και συντελεί στο μέτρο των δυνατοτήτων που του παρέχονται, στην διάδοση και συντήρηση της Ελληνικής κουλτούρας καταθέτοντας με ιδιαίτερη επιτυχία,το δικό του λιθαράκι στο πολιτιστικό οικοδόμημα της Τέχνης.

Σημαντικό σημείο αναφοράς είναι το γεγονός,οτι το Ελληνικό κράτος για κάποιους ανεξήγητους λόγους, δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να γίνει αρωγός αυτών των προσπαθειών,παρά τις επαναλαμβανόμενες εκκλήσεις των εθελοντών του Κ.Ε.Π.

Ισως ο νέος υπουργός Πολιτισμού κ.Μ.Λιάπης ο οποίος επισκέπτεται συχνά την πόλη μας, θα μπορούσε να στρέψει το ενδιαφέρον του προς αυτή την κατεύθυνση, ώστε να διασφαλισθεί η απρόσκοπτη λειτουργία αυτού του πολιτιστικού

κυτάρου, που μέχρι σήμερα επιβιώνει, χάρις στις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν οι Ομογενείς εθελοντές που το αγκαλιάζουν .   

 
 
 
 
 
 
   

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1322&Itemid=1

Τελευταία ανανέωση ( 29.02.08 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote