Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Πηγές Προεδρίας για αλλαγές στη Δικαιοσύνη: «Δεν υπογράφει ο Πρόεδρος το Σχέδιο Διατάγματος μέχρι τι Εκτύπωση E-mail
01.06.19

Πηγές Προεδρίας για αλλαγές στη Δικαιοσύνη: «Δεν υπογράφει ο Πρόεδρος το Σχέδιο Διατάγματος μέχρι τις 30 Ιουνίου» «Ο Προκόπης Παυλόπουλος θα τοποθετηθεί όταν έρθει το Σχέδιο Διατάγματος», διαμηνύουν κύκλοι της Προεδρίας της Δημοκρατίας στο newpost.gr, σχολιάζοντας δημοσιεύματα που αναφέρονται στη στάση που θα κρατήσει ο κ. Παυλόπουλος σχετικά με τον διορισμό νέας ηγεσίας στη Δικαιοσύνη.

Με αυτόν τον τρόπο, πηγές της Προεδρίας διαψεύδουν τις πληροφορίες που διακινούνται, σύμφωνα με τις οποίες ο Προκόπης Παυλόπουλος εμφανίζεται αποφασισμένος να μην υπογράψει το Προεδρικό Διάταγμα για την τοποθέτηση νέας προέδρου και νέας εισαγγελέως του Αρείου Πάγου.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν σκοπεύει να υπογράψει το σχετικό διάταγμα μέχρι τις 30 Ιουνίου, δηλαδή μέχρι την λήξη της θητείας της σημερινής ηγεσίας του Αρείου Πάγου και οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν τότε.


Νωρίτερα, το υπουργικό συμβούλιο προέκρινε για την ηγεσία του Ανώτατου Δικαστηρίου την Ειρήνη Καλού και τη Δήμητρα Κοκοτίνη. Συγκεκριμένα, πρόεδρος του Αρείου Πάγου ορίζεται η κ. Καλού ενώ η κ. Κοκοτίνη θα είναι η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου.


Η Ειρήνη Καλού θα διαδεχθεί τον Βασίλειο Πέππα αποχωρεί από την προεδρία του Αρείου Πάγου στις 30 Ιουνίου, τυπικά, και η Δήμητρα Κοκοτίνη την Ξένη Δημητρίου που αποχωρεί από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.


www.newpost.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=12943&Itemid=1

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote