Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ Εκτύπωση E-mail
14.12.18

Image result for χριστουγεννιατικεσ ευχες

 

 

H ALMA BANK εύχετε σε όλη την εκλεκτή πελατεία της αλλά και σε όλη την ομογένεια Καλά Χριστούγεννα με υγεια και χαρά το Νέο Έτος.

 

 


 

 

 

Το PANGREGORIAN ENTERPRISES OF GREATER NEW YORK εύχεται σε όλη την ομογένεια , η γέννηση του Θεανθρώπου να φέρει υγεία και Ειρήνη σε όλο τον κόσμο. Καλές Γιορτές

 



 

 

Οι μέρες των Χριστουγέννων ας μεταφέρουν την μαγεία τους στο σπίτι σας και ο Άγιος Βασίλης ας εκπληρώσει τις ευχές όλων σας. Καλές Γιορτές απο το GREEK AMERICAN HOME OWNERS και τον πρόεδρο του κ. Γεώργιο Κίτσιο .

 

 



"Καλά Χριστούγεννα εύχομαι στην οικογένειά σας
και των αγγέλων οι ψαλμοί τραγούδια στην καρδιά σας.
Ο νέος χρόνος που έρχεται υγεία να σας χαρίσει
με γέλιο, αγάπη και χαρά, το σπίτι να γεμίσει." O πρόεδρος Εμμανουήλ Βελονάκης και το διοικητικό συμβούλιο ,του συλλόγου Κρητών "Μινως" Νέα Υόρκη.

 

 



Ο εγκεκριμένος ποδίατρος Ιωάννης Αραπίδης εύχεται Η Γέννησή Του Ιησού να σημάνει την αρχή για μια καλύτερη ζωή γεμάτη αλήθεια και φως. Καλές Γιορτές. FOOT & ANKLE SPECIALIST & SURGEON:ARAPIDIS,IOANNIS DPM@ 22-52 33rd Street Astoria ,NY 11105 ph#718-777-9380.

 



Το τουριστικό γραφείο BON VOYΑGE της κ. Ελένης Ψαρά που βρίσκεται στην διεύθυνση 7916 5th Ave, Brooklyn, NY 11209 με τηλέφωνο (718) 921-2161 εύχεται σε όλη την ομογένεια Καλά Χριστούγεννα με αγάπη και υγεία. Η νέα χρονιά να φέρει Ειρήνη σε όλο τον κόσμο.

 

 



 

Η ΙΟΝΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ εύχεται σε όλη την ομογένεια Καλά Χριστούγεννα και ένα ευτυχισμένο, χαρούμενο νέο έτος, με κουράγιο και συμπόνια.





Οι υπεραγορά MEDITERRANEAN FOODS του κ. Βασίλη Τεντολούρη που βρίσκεται στη διεύθυνση 30-12 34th Street, Astoria και 22-78 35th Street, Astoria NY εύχεται , Καλά Χριστούγεννα και το Νέο Έτος να φέρει αγάπη και Ειρήνη σε όλο τον κόσμο.

 

 



 

 

Το BAYRIDGE BAKERY του κ. Γιάννη Νικολόπουλου που βρίσκεται στην διεύθυνση 7805 5th Ave, Brooklyn, NY 11209 εύχεται Καλα Χριστούγεννα , Καλή Χρονιά και σας περιμένει στο μαγαζί του να δοκιμάσετε νοστιμότατα Χριστουγεννιάτικα εδέσματα καθώς και όλα τα υπέροχα γλυκά του. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 718-238-0014

 

 



Τα GYRO WORLD του κ. Δημήτρη Πετρίδη που βρίσκονται στις διευθύνσεις 66-57 Fresh Pond Rd, Ridgewood, NY 11385 στο 194-21 Northern Blvd Flushing N.Y. 11358 και στο 36-02 30th Ave, Astoria, NY 11103 (www.gyroworldnyc.com) εύχονται σε όλη την ομογένεια Καλά Χριστούγεννα και με υγεία και χαρά να δεχτούμε όλοι το Νέο Έτος. Χρόνια Πολλά .



 

 

Το ALWAYS ON SUNDAY που βρίσκεται στο 1412 Clintonville St, Whitestone, NY 11357 με τηλέφωνο (718) 358-1269 εύχεται Υγεία, ειρήνη, αγάπη, ευτυχία. Ας γίνουν οι ευχές σας και όλου του κόσμου πραγματικότητα. Καλές Γιορτές .

 

O Bobby Orphanides εύχεται οι άγιες μέρες που έρχονται να φέρουν την ευτυχία στο σπίτι σας και ο καινούργιος χρόνος να είναι γεμάτος όμορφες στιγμές και πολλά χαμόγελα. Καλές Γιορτές.

 

H PANATHA USA εύχεται σε όλους τους φιλάθλους αλλά και σε όλη την ομογένεια Καλές Γιορτές και Ειρήνη σε όλο τον κόσμο.

 

Το αρχιτεκτονικό γραφείο του κ. Γεωργίου Γεωργόπουλου , εύχεται σε όλο τον κόσμο Καλά Χριστούγεννα , υγεία και Χαρά σε όλους.

 

Η οικογένεια Γεώργιου Ανδριώτη εύχεται η γέννηση του Χριστού να είναι το προμήνυμα για μια χρονιά διαφορετική, όμορφη, με λιγότερα προβλήματα και περισσότερες φωτεινές εικόνες. Χρόνια πολλά.

 


 

 

Nancy Papaioannou President of ATLANTIC BANK– DIVISION OF NY Community bank- and the entire staff wishes you Merry Christmas and a Happy New Year “

 

 

 

 

 

 

To YASA εύχεται σε όλη την ομογένεια Καλές Γιορτές και το καινούριο Έτος να φέρει Ειρήνη και αγάπη σε όλο τον κόσμο .

 

 

 

ESTIA CONSULTING LLC. (347)886-8814 wishes you a Merry Christmas .May Christmas bring joy to your heart and happiness in your home .

 

 

 

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=12606&Itemid=1

Τελευταία ανανέωση ( 24.12.18 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote