Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Ο Σαμαράς και η σύνθετη ονομασία του 2009 Εκτύπωση E-mail
25.01.18

Μετά το βίντεο με τις δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη, η κυβέρνηση επαναφέρει μία συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά από το 2009 με τον πρώην πρωθυπουργό να δηλώνει θετικός στη χρήση σύνθετης ονομασίας. «Άγαρμπα fake news» απαντά το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού.

Ειδικότερα, πηγές του Μαξίμου ρωτούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη εάν συμφωνεί με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος και πρώην πρωθυπουργό. Αναφέρονται σε συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά (28/11/2009), όπου έλεγε ότι εάν στη γείτονα δεχθούν το erga omnes «να συζητήσουμε εμείς για το τι πρέπει να κάνουμε παρακάτω».

Απαντώντας στο Μαξίμου συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού έκαναν λόγο για «επικίνδυνους απατεώνες και άγαρμπα fake news» και επισημαίνουν ότι «Οι αθλιότητες του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζονται. Όπως ξέρει όλος ο κόσμος, ο Αντώνης Σαμαράς δεν δέχτηκε ποτέ ονομασία με το όνομα της Μακεδονίας! Ούτε από το απόσπασμα της συνέντευξής του που παρουσίασαν προκύπτει κάτι τέτοιο. Αντίθετα εμφανίζεται βέβαιος ότι οι Σκοπιανοί θα απέρριπταν την "ενιαία ονομασία για κάθε χρήση", όπως και συνέβη μέχρι σήμερα».

Στον πρώην πρωθυπουργό απάντησαν ξανά κυβερνητικές πηγές σημειώνοντας «Ηρεμία και αυτοσυγκράτηση και όλα θα πάνε καλά».

www.efsyn.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=11960&Itemid=1

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote