Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Φώλιας: «Εδώ ο κόσμος χάνεται και...»
Φώλιας: «Εδώ ο κόσμος χάνεται και...» Εκτύπωση E-mail
19.10.08

Την άποψη ότι η μονοπώληση της πολιτικής ζωής με την υπόθεση Βατοπεδίου, κρύβει άλλα σημαντικά προβλήματα εξέφρασε ο υπουργός Ανάπτυξης.

«Η μονοπώληση της πολιτικής ζωής με ένα και μόνο θέμα δημιουργεί προβλήματα», δήλωσε στο περιθώριο εκδήλωσης στη Βασιλίτσα Γρεβενών ο υπουργός Ανάπτυξης Χρήστος Φώλιας απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το ζήτημα της Μονής Βατοπεδίου.

«Εδώ υπάρχουν σοβαρές εξελίξεις στο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα και δεν έχουμε πάρει χαμπάρι τι μας γίνεται. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε και δεν μπορεί να περιμένει. Εδώ ο κόσμος χάνεται και. ....» είπε ο κ. Φώλιας.

Ο υπουργός εξάλλου είπε ότι μέσα στους επόμενους δύο μήνες το σύνολο των οκτώ χιλιάδων πρατηρίων καυσίμων της χώρας θα έχει συμμορφωθεί με την υποχρέωση να ενημερώνει καθημερινά είτε μέσω e-mail είτε μέσω SMS τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Ανάπτυξης για τις τιμές τις οποίες διαθέτουν τα καύσιμα.

Όπως διευκρίνισε ο κ. Φώλιας ήδη χίλια πρατήρια ενημερώνουν καθημερινά για τις τιμές και τα στοιχεία που προκύπτουν μαζί με τις κατώτερες τιμές είναι διαθέσιμα στον καταναλωτή μέσω του τετραψήφιου 1520.

www.kathimerini.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: https://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2463&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote