Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Νέος κύκλος διαπραγματεύσεων ΗΠΑ-Κίνας
Νέος κύκλος διαπραγματεύσεων ΗΠΑ-Κίνας Εκτύπωση E-mail
09.02.19

εμπόριο, ΗΠΑ - Κίνα Διαπραγματευτές από τις ΗΠΑ μεταβαίνουν στην Κίνα την επόμενη εβδομάδα, για εμπορικές συνομιλίες στοχεύοντας στην επίτευξη μιας διμερούς συμφωνίας, ώστε να αποφευχθεί η επιβολή νέων αμερικανικών δασμών στις κινεζικές εισαγωγές εντός της αγοράς των ΗΠΑ.

Ένας νέος κύκλος διαπραγματεύσεων αρχίζει την Δευτέρα στο Πεκίνο, μετά την ολοκλήρωση ενός πρόσφατου κύκλου διαπραγματεύσεων στην Ουάσινγκτον, την προηγούμενη εβδομάδα, χωρίς την επίτευξη συμφωνίας.

Μετά τις διαπραγματεύσεις που προηγήθηκαν, η αμερικανική πλευρά δήλωσε ότι χρειάζεται να γίνει περισσότερη δουλειά.

 

Νέος κύκλος διαπραγματεύσεων

 

Ο υπουργός Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών, Στίβεν Μνούτσιν δήλωσε πως έχει καταβληθεί «τεράστια προσπάθεια» για την επίτευξη «μιας συμφωνίας» ενώ ο πρόεδρος Τραμπ τόνισε ότι η νέα εμπορική συμφωνία με την Κίνα «πρέπει να περιλαμβάνει πραγματικές διαρθρωτικές αλλαγές για να τερματισθούν οι αθέμιτες εμπορικές πρακτικές, να μειωθεί το εμπορικό έλλειμμα και να προστατευθούν οι αμερικανικές θέσεις εργασίας».

Ένας αξιωματούχος του Λευκού Οίκου δήλωσε χθες, ότι οι προετοιμασίες βρίσκονται σε εξέλιξη κι ο νέος κύκλος διαπραγματεύσεων θα επικεντρωθεί στην άσκηση πιέσεων στο Πεκίνο, για την υλοποίηση δομικών μεταρρυθμίσεων.

www.efsyn.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: https://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=12720&Itemid=36

Τελευταία ανανέωση ( 09.02.19 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote