Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Independent: Το 58% των Ελλήνων δεν θέλει μουσουλμάνους στη χώρα - Στο 55% το ποσοστό συνολικά στους
Independent: Το 58% των Ελλήνων δεν θέλει μουσουλμάνους στη χώρα - Στο 55% το ποσοστό συνολικά στους Εκτύπωση E-mail
09.02.17

Independent: Το 58% των Ελλήνων δεν θέλει μουσουλμάνους στη χώρα - Στο 55% το ποσοστό συνολικά στους Ευρωπαίους Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για το κατά πόσο οι Ευρωπαίοι επιθυμούν τους Μουσουλμάνους στην Γηραιά Ήπειρο, καθώς, όπως αποδεικνύει έρευνα το 55% των Ευρωπαίων δεν τους θέλει στην Ευρώπη, ενώ το ποσοστό ανεβαίνει το ποσοστό ανάμεσα στους ¨Ελληνες, στο 58%.

Σημειώνεται ότι η εν λόγω έρευνα διενήργησε το think tank Clatham House, με έδρα το Λονδίνο και πραγματοποιήθηκε πριν την υπογραφή του σχετικού προεδρικού διατάγματος από τον Ντόναλντ Τραμπ.

Στην ερώτηση ''αν θα πρέπει να απαγορευθεί η μετανάστευση Μουσουλμάνων στην Ευρώπη'' σχεδόν όλες οι χώρες που συμμετείχαν στην έρευνα απάντησαν θετικά σε ποσοστό άνω του 50%, με τα μεγαλύτερα ποσοστά να σημειώνονται στην Πολωνία και την Αυστρία.

Στην Πολωνία, το 71% των πολιτών στηρίζουν την σχετική απαγόρευση ενώ, στη χώρα μας, το αντίστοιχο ποσοστό ανέρχεται στο 58%. Το 22% των Ελλήνων δηλώνουν πως δεν συμφωνούν ούτε διαφωνούν με την απαγόρευση ενώ το 20% τάσσεται κατά.

Στη δημοσκόπηση συμμετείχαν οι εξής χώρες: Πολωνία, Ουγγαρία, Βρετανία, Αυστρία, Ιταλία, Γαλλία Ισπανία, Ελλάδα, Γερμανία, Βέλγιο.

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι αντίθετοι στην μετανάστευση μουσουλμάνων ήταν κυρίως οι ηλικιωμένοι, ενώ οι κάτω των 30 ετών έδειχναν να μην έχουν μεγάλο πρόβλημα.


www.newpost.gr

 

 

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: https://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=11121&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote