Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Ανοίγει το σπίτι του για τους πρόσφυγες ο Μάικλ Μουρ
Ανοίγει το σπίτι του για τους πρόσφυγες ο Μάικλ Μουρ Εκτύπωση E-mail
22.11.15

Μάικλ Μουρ Ο αντισυμβατικός Αμερικανός σκηνοθέτης, ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι επιθυμεί να δεχθεί Σύρους πρόσφυγες στο σπίτι του στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την άρνηση του κυβερνήτη της πολιτείας αυτής να δεχθεί πρόσφυγες.

Σε μια ανοικτή επιστολή του που ανήρτησε στο Facebook ο Μάικλ Μουρ, επιτέθηκε στον κυβερνήτη του Μίσιγκαν Ρικ Σνάιντερ κατηγορώντας τον για «αντι-αμερικανική» συμπεριφορά.

 

Ο Σνάιντερ είναι ένας από τους κυβερνήτες που ανακοίνωσαν ότι δεν θα δεχθούν Σύρους πρόσφυγες στις πολιτείες τους μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι.

 

«Η ενέργειά σας δεν είναι μόνο ντροπιαστική, είναι, όπως γνωρίζεται, και αντισυνταγματική (μόνο ο πρόεδρος έχει δικαίωμα να αποφασίζει για τέτοιου είδους θέματα)», τονίζει ο Μουρ.

 

«Είμαι απογοητευμένος από εσάς, κυβερνήτη Σνάιντερ, από τις άκαρδες και αντιχριστιανικές ενέργειές σας και από το γεγονός ότι συνταχθήκατε με τους τουλάχιστον 25 κυβερνήτες (εκ των οποίων μόνο ένας δεν είναι Ρεπουμπλικάνος) που αποφάσισαν να εμποδίσουν τους νόμιμους Σύρους πρόσφυγες να έρθουν στις πολιτείες τους», προσθέτει ο Αμερικανός σκηνοθέτης.

 

Παράλληλα εκφράζει την πρόθεσή του «να αγνοήσει» την απόφαση του κυβερνήτη και να έρθει σε επαφή με το Στέιτ Ντιπάρτμεντ για να του προτείνει να δεχθεί Σύρους πρόσφυγες στο σπίτι του στο Τράβερς Σίτι στο βόρειο Μίσιγκαν.

 

Ο Μουρ κάλεσε μέσω των κοινωνικών δικτύων τους Αμερικανούς πολίτες να ακολουθήσουν το παράδειγμά του.

www.efsyn.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=9977&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote