Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow Εγκαίνια του 3ου καταστήματος της υπεραγοράς Mediterranean foods στην περιοχή της Αστόριας
Εγκαίνια του 3ου καταστήματος της υπεραγοράς Mediterranean foods στην περιοχή της Αστόριας Εκτύπωση E-mail
21.11.15

Νέα Υόρκη-Του Σάκη Σερέτη

Ένα νέο κατάστημα της γνωστής στην Ομογένεια υπεραγοράς τροφίμων Mediterranean Foods άνοιξε τις πόρτες του στην Αστόρια και στο νεότευκτο κτήριο που βρίσκεται στην συμβολή της 23ης Λεωφόρου και της 35ης οδού με διεύθυνση 22-87 35η οδός , ο ιδιοκτήτης Βασίλης Τεντολούρης και το προσωπικό του εξυπηρετούν με ευγένεια και χαμόγελο τους πελάτες τους .


Σε ένα ιδιαίτερα διαμορφωμένο χώρο εμβαδού 6.500 τετραγωνικών ποδών , υπάρχουν ταξινομημένα περίπου 5,000 προϊόντα Ελληνικής και Κυπριακής προέλευσης, ενώ η μεγάλη ποικιλία γλυκισμάτων και καφέδων που πωλούνται στο ζαχαροπλαστείο της επιχείρησης , ήρθε να συμπληρώσει γευστικά τον κατάλογο των ποιοτικών προϊόντων της υπεραγοράς Mediterranean Foods.

Ωστόσο εκτός από τα γνωστά στην ομογένεια Ελληνικά και Κυπριακά προϊόντα , στα ράφια του 3ου κατά σειρά νέου καταστήματος, υπάρχει και μια μεγάλη σειρά ειδών Βαλκανικής και Μεσογειακής διατροφής , ενώ στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο προβολής και πώλησης ελαιόλαδου, για πρώτη φορά στην Αμερική , διατίθεται χύμα ελαιόλαδο από την Κύπρο.

Το νέο κατάστημα λειτουργεί από τις 8 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ τις καθημερινές και το Σάββατο, ενώ τις Κυριακές από τις 8 το πρωί μέχρι τις 7 το βράδυ. Στην πρόσοψη του καταστήματος διατίθεται δωρεάν χώρος στάθμευσης για 15 περίπου οχήματα , ενώ για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλέφωνο (718) 728-0266 .

“Η δημιουργία του νέου καταστήματος σε αυτές τις κρίσιμες οικονομικές συγκυρίες, επιβεβαιώνει την αγάπη των Ομογενών για τα Ελληνικά και Κυπριακά προϊόντα και παράλληλα ανανεώνει την εμπιστοσύνη του κοινού σε μια Ελληνικών συμφερόντων επιχείρηση, η οποία από το 1974 που ξεκίνησε μέχρι και σήμερα , εξακολουθεί με τον ίδιο ζήλο να προσφέρει ποιότητα και χαμηλές στον Ελληνισμό της Αμερικής” δήλωσε ο κ. Βασίλης Τεντολούρης .

Στο ερώτημα μας εάν “η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει” ή , ποτέ δεν μαθαίνει , ο κ, Τεντολούρης υποστήριξε το δεύτερο και σαν παράδειγμα αναφέρθηκε στις συνεχώς αυξανόμενες τιμές των εισαγόμενων από την γενέτειρα προϊόντων .

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=9976&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 21.11.15 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote