Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Η Χρυσοβελώνη προσπαθεί τώρα να μαζέψει τις δηλώσεις της κατά Καμμένου
Η Χρυσοβελώνη προσπαθεί τώρα να μαζέψει τις δηλώσεις της κατά Καμμένου Εκτύπωση E-mail
26.09.15

(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)Για πολιτικές σκοπιμότητες που στοχεύουν στην υπονόμευση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κάνει λόγο η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη σε ανακοίνωσή της επιχειρώντας να αμβλύνει τις εντυπώσεις των δηλώσεών της κατά του Πάνου Καμμένου

Η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ σε συνέντευξή της στο ραδιοσταθμό «στο Κόκκινο» είχε σχολιάσει την υπουργοποίηση του Δ. Καμμένου αρνητικά, αφήνοντας αιχμές κατά του προέδρου του κόμματος για τον οποίο είπε ότι γνώριζε: «Θα πρέπει να πει περισσότερα ο Πάνος Καμμένος που τον πρότεινε» ανέφερε χαρακτηριστικά, παραδεχόμενη ότι «δεν ξεκίνησε και πάρα πολύ καλά η κυβέρνηση»

Στην «διορθωτική ανακοίνωσή της η κα Χρυσοβελώνη, αποφεύγει να μιλήσει επί της ουσίας των δηλώσεών της – τις οποίες δεν παίρνει πίσω όπως φαίνεται. Τουναντίον, εστιάζει σε ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού που ανέφερε ότι οι επίμαχες δηλώσεις της έγιναν την ώρα που συνεδρίαζε το υπουργικό συμβούλιο, ενώ είχαν γίνει την προηγούμενη ημέρα.

«Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Παρασκευής καθώς και ενημερωτικές εκπομπές του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ της ίδιας ημέρας, αναφερόμενα σε χθεσινές δηλώσεις μου από συνέντευξή μου στο ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο 105.5», την οποία παραχώρησα το μεσημέρι της Πέμπτης 24 Σεπτεμβρίου 2015, τις παρουσίασαν κατά τρόπο αυθαίρετο και αντιδεοντολογικό, ως σημερινές, που δήθεν μάλιστα «έγιναν την ώρα που συνεδρίαζε το Υπουργικό Συμβούλιο»! Πρόκειται για συνειδητό ψέμα. Και αυτό, γιατί γνώριζαν στον ΣΚΑΪ ότι οι δηλώσεις μου είχαν γίνει πριν από ένα 24ωρο».

Η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ καταλήγει, καταφεύγοντας σε αόριστες κατηγορίες:

«Σε κάθε περίπτωση, ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάστηκε από τον ΣΚΑΪ το απόσπασμα από δηλώσεις που είχα κάνει σε προγενέστερο χρόνο, υποκρύπτει πολιτικές σκοπιμότητες, οι οποίες είναι πασιφανείς: επιχειρούν να υπονομεύσουν τη δεύτερη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ από την πρώτη κιόλας στιγμή. Αλλά δεν θα τα καταφέρουν».

www.iefimerida.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=9838&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote