Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Με κόκκινες κάρτες, πλάνα διπλά, σχόλια και παρεμβάσεις...
Με κόκκινες κάρτες, πλάνα διπλά, σχόλια και παρεμβάσεις... Εκτύπωση E-mail
14.09.15

Ευάγγελος Μεϊμαράκης - Αλέξης ΤσίπραςΜε σημαντικές διαφοροποιήσεις από την προηγούμενη τηλεμαχία των επτά, αναμένεται αυτή των δύο πολιτικών αρχηγών, Αλέξη Τσίπρα (ΣΥΡΙΖΑ) και Ευάγγελου Μεϊμαράκη (ΝΔ) που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (14/9) στις 21.00. Διαφοροποιήσεις που αφήνουν περιθώρια να ελπίσουμε σε μια πιο ενδιαφέρουσα συζήτηση και όχι τους συνηθισμένους αποστειρωμένους μονολόγους.

Η διάρκεια της τηλεμαχίας δεν θα ξεπεράσει τις δύο ώρες, προβλέπεται διάλειμμα για διαφημίσεις δύο φορές ενώ θα ολοκληρωθεί σε τρεις φάσεις. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα θα συμμετέχουν οι ίδιοι δημοσιογράφοι από τα κανάλια εθνικής εμβέλειας : Μαρία Χούκλη – ΑΝΤ 1, Όλγα Τρέμη - MEGA, Αντώνης Σρόιτερ – ALPHA, Μάρα Ζαχαρέα – STAR, Σία Κοσιώνη – ΣΚΑΪ, Μάκης Γιομπαζολιάς – E TV με τον Πάνο Χαρίτο της ΕΡΤ και πάλι στο ρόλο του κεντρικού παρουσιαστή. Μόνο που αυτή τη φορά θα έχει τη δυνατότητα να απευθύνει κι εκείνος δύο ίδιες ερωτήσεις στους πολιτικούς αρχηγούς στον τρίτο και τελευταίο γύρο.

Κάθε ερώτηση θα έχει διάρκεια έως 30 δευτερόλεπτα (χωρίς δικαίωμα συμπληρωματικής) ενώ κάθε απάντηση θα έχει διάρκεια ενάμιση λεπτό. Κάθε αρχηγός έχει δικαίωμα να σηκώσει «κόκκινη κάρτα» ενημερώνοντας τον παρουσιαστή ότι θέλει αμέσως μετά την απάντηση να σχολιάσει έχοντας στη διάθεσή του ένα λεπτό. Το ίδιο θα συμβεί και στους δύο πρώτους γύρους όπου οι δημοσιογράφοι θα κάνουν δύο ερωτήσεις (30 δευτερόλεπτα έκαστη για εσωτερική και εξωτερική πολιτική) σε κάθε πολιτικό αρχηγό με δικαίωμα συμπληρωματικής (15 δευτερόλεπτα). Η απάντηση δεν θα ξεπερνά το ενάμιση λεπτό. Κάθε αρχηγός δέχεται 12 ερωτήσεις και έχει δικαίωμα να δείξει «κόκκινη κάρτα» στον «αντίπαλό» του έως και τρεις φορές αποκτώντας δικαίωμα να πάρει το λόγο αμέσως μετά την απάντηση του άλλου πολιτικού αρχηγού για ένα λεπτό.

Αυτή τη φορά συναποφασίστηκε να υπάρχει  διπλό πλάνο στη διάρκεια της ερώτησης (πολιτικός αρχηγός που ερωτάται και δημοσιογράφος που κάνει ερώτηση) ενώ αμέσως μετά θα υπάρχει διπλό πλάνο των δύο πολιτικών αρχηγών ώστε να φαίνονται οι αντιδράσεις του άλλου καθώς και το αν ζητά να σχολιάσει.

Στη δεύτερη φάση κάθε πολιτικός αρχηγός θα έχει δικαίωμα να κάνει ερώτηση στον αντίπαλό του (ένα λεπτό) με την απάντηση να διαρκεί ένα λεπτό και 45 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια θα υπάρχει δυνατότητα για σχόλιο του ερωτώντος αρχηγού επί της απάντηση διάρκειας 30 δευτερολέπτων. Στον τελευταίο γύρο κάθε πολιτικός αρχηγός θα έχει στη διάθεσή του δύο λεπτά για να κάνει την τελική του τοποθέτηση με πρώτο τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη και τελευταίο τον Αλέξη Τσίπρα σε μονό όμως πλάνο.

www.efsyn.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=9806&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote