Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Πέντε νεκροί από χιονοθύελλες στις ΗΠΑ Εκτύπωση E-mail
23.12.07
Χιονοθύελλες που συνοδεύονται από σφοδρούς ανέμους σαρώνουν τις κεντρικές Ηνωμένες Πολιτείες και έχουν προκαλέσει το θάνατο τουλάχιστον πέντε ανθρώπων σε τροχαία, μετέδωσαν σήμερα τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Οι χιονοπτώσεις προκάλεσαν επίσης ακυρώσεις και καθυστερήσεις πτήσεων, καθώς και αποκλεισμούς κεντρικών οδικών αρτηριών σε όλη τη χώρα. 

"'Ένας συνδυασμός σφοδρών χιονοπτώσεων, ισχυρών ανέμων και παγετού καθιστούν επικίνδυνη οποιαδήποτε μετακίνηση και μάλιστα αδύνατη σε ορισμένες περιοχές", αναφέρουν οι μετεωρολογικές υπηρεσίες σε έκτακτα δελτία πρόγνωσης.

Οι αναγγελίες κακοκαιρίας αφορούν τις Πολιτείες Ιλινόι, Αϊόβα, Μισούρι, Ουϊσκόνσιν, Μίσιγκαν και Μινεσότα. Η κακοκαιρία θα προκαλέσει προβλήματα στους εκδρομείς παραμονές των Χριστουγέννων και στους υποψήφιους για τις προεδρικές εκλογές που ξεκινούν στις 3 Ιανουαρίου με μια πρώτη αναμέτρηση στην Αϊόβα. 

Ένα δελτίο θυέλλης εκδόθηκε επίσης στο βόρειο Μίσιγκαν, στα σύνορα με τον Καναδά, όπου το χιόνι αναμένεται να φθάσει τη νύχτα τα 17 εκατοστά. 

Η κακοκαιρία και η πυκνή ομίχλη στο διεθνές αεροδρόμιο του Σικάγο είχαν ως αποτέλεσμα να ακυρωθούν χθες Σάββατο 170 πτήσεις και άλλες να πραγματοποιηθούν με καθυστερήσεις.

 Παρά το κύμα ψύχους που επικρατεί, το 2007 θα είναι από τις δέκα θερμότερες χρονιές στην ιστορία της ηπειρωτικής Αμερικής από το 1895, υπογραμμίζει η εθνική μετεωρολογική υπηρεσία των ΗΠΑ. 

  ε-τυπος

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=980&Itemid=1

Τελευταία ανανέωση ( 23.12.07 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote