Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Ερωτήματα για τη βουτιά στο κενό Εκτύπωση E-mail
21.12.07

Πλήθος είναι τα αναπάντητα ερωτήματα για τους λόγους που οδήγησαν τον πρώην γ.γ. του Υπουργείου Πολιτισμού να κάνει το μετέωρο βήμα στο κενό.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θ. Ρουσόπουλος σημείωσε ότι «κάποιος φτάνει να κάνει το απονενοημένο διάβημα δημιουργείται ένα μεγάλο γιατί» και εξέφρασε την ελπίδα οι έρευνες να δώσουν απαντήσεις ενώ όταν ρωτήθηκε αν σχετίζεται το συμβάν με την παραίτηση του κ. Ζαχόπουλου, είπε ότι: «Ο κ. Λιάπης έχει ανακοινώσει ότι υπέβαλε την παραίτησή του για λόγους υγείας».

 Ο πρώην γ.γ. του Υπουργείου Πολιτισμού συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του "Ευαγγελισμού", από τα τραύματα που προκλήθηκαν από την απόπειρα αυτοκτονίας, πηδώντας στο κενό στον ακάλυπτο της κατοικίας του στην οδό Καρνεάδου, στις 2 μετά το μεσημέρι.

 Το ιατρικό δελτίο που υπογραφεί ο υποδιοικητής του νοσοκομείου Γεώργιος Ράπτης αναφέρει ότι ο ασθενής διεκομίσθη, από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ,στις δυόμισι μετά το μεσημέρι στα επείγοντα περιστατικά. Αμέσως η κατάστασή του κρίθηκε πολύ βαριά, έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και ο ασθενής διασωληνώθη. Έκτοτε, νοσηλεύεται στην πανεπιστημιακή κλινική Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, έχοντας μεγάλη απώλεια αίματος και ασταθή κατάσταση, καθώς εμφανίζει πολλαπλά κατάγματα πλευρών, πυέλου, ωμοπλάτης και κάτω άκρων.

 Οι γιατροί εκτιμούν την κατάσταση ως ιδιαιτέρως σοβαρή, παρακολουθούν τον ασθενή με στόχο να τον κρατήσουν στη ζωή.

Η παραίτηση Ζαχόπουλου
Την ιδιόχειρη επιστολή παραίτησης του Χρήστου Ζαχόπουλου, προς τον υπουργό Πολιτισμού, Μ. Λιάπη, στις 19 Δεκεμβρίου, με την οποία επικαλείται λόγους υγείας, δημοσιοποίησε απόψε το υπουργείο Πολιτισμού.

Το περιεχόμενό της είναι το εξής:

«Σας υποβάλλω την παραίτησή μου. Λόγοι υγείας δεν μου επιτρέπουν να ασκώ τα καθήκοντά μου με την αφοσίωση και αποτελεσματικότητα που απαιτεί το λειτούργημα αυτό. Σας ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιβάλλατε, καθώς και για την άριστη συνεργασία που είχαμε».

Με τιμή

Χρήστος Ζαχόπουλος»

Ο Χ. Ζαχόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του επικαλούμενος λόγους υγείας. Ασφαλείς πληροφορίες όμως αναφέρουν ότι η παραίτησή του ζητήθηκε άνωθεν. Ορισμένες κυβερνητικές πηγές έλεγαν ότι η παραίτηση - αποπομπή εντάσσεται στα πλαίσια μιας γενικότερης «επιχείρησης-αρετή».

e-tipos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=969&Itemid=1

Τελευταία ανανέωση ( 21.12.07 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote