Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Τα φιλιά της Ζωής στον Τσίπρα στην εκδήλωση για την Δημοκρατία
Τα φιλιά της Ζωής στον Τσίπρα στην εκδήλωση για την Δημοκρατία Εκτύπωση E-mail
24.07.15

Στην εκδήλωση μνήμης για τα 41 χρόνια από την κατάρρευση της δικτατορίας παρέστη το βράδυ της Πέμπτης, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο Πάρκο Ελευθερίας και μάλιστα αντάλλαξαν φιλιά με την πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνστανοπούλου.

O κ.Τσίπρας χαιρέτισε και είχε ολιγόλεπτη συνομιλία και με τον πατέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου και πρώην πρόεδρο του Συνασπισμού Νίκο Κωνσταντόπουλο.

"Οι αγώνες δεν θα πάνε χαμένοι", τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας στο περιθώριο της εκδήλωσης για τα 41 χρόνια από την πτώση της δικτατορίας που διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών (ΣΦΕΑ).

«41 χρόνια μετά την κατάρρευση της ξενοκίνητης δικτατορίας των συνταγματαρχών, τιμούμε τους αγωνιστές που φυλακίστηκαν εξορίστηκαν θυσιάστηκαν προκειμένου να επιστρέψει η δημοκρατία στην πατρίδα. Αυτός ο δημοκρατικός πατριωτισμός της εποχής εκείνης είναι και σήμερα οδηγός στους αγώνες του λαού μας για να επιστρέψει στον τόπο μας η κυριαρχία και η ανεξαρτησία που χάσαμε εξαιτίας αυτής της μεγάλης οικονομικής κρίσης και να μπορέσουμε να σταθούμε στα πόδια μας και όρθιοι να ατενίσουμε ένα μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Οι αγώνες δεν θα πάνε χαμένοι, είναι βέβαιο ότι ο ελληνικός λαός έχει αποθέματα πίστης και αυτοπεποίθησης για να καταφέρει να αντιμετωπίσει και τις μεγαλύτερες δυσκολίες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην εκδήλωση, η οποία διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών βρέθηκε και η Νάντια Βαλαβάνη, η οποία επίσης συνομίλησε με τον πρωθυπουργό.

topontiki.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=9665&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote