Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Βραζιλία: Ραγδαία πτώση η δημοτικότητα της προέδρου Ρουσέφ
Βραζιλία: Ραγδαία πτώση η δημοτικότητα της προέδρου Ρουσέφ Εκτύπωση E-mail
22.07.15

Ραγδαία πτώση συνεχίζει να παρουσιάζει η δημοτικότητα της προέδρου της Βραζιλίας, εξαιτίας ενός σκανδάλου διαφθοράς που δεν σταματά να διευρύνεται και λόγω του γεγονότος ότι η βραζιλιάνικη οικονομία εισέρχεται σε ύφεση.
 

Ολοένα και περισσότεροι Βραζιλιάνοι τάσσονται υπέρ της έναρξης μιας διαδικασίας αποπομπής της, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση η οποία δημοσιεύθηκε την Τρίτη.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση των CNT/MDA, το ποσοστό των πολιτών που εγκρίνουν το κυβερνητικό έργο μειώθηκε στο 7,7%, από 10,8% σε προηγούμενη αντίστοιχη έρευνα τον Μάρτιο, ενώ το 70,9% των Βραζιλιάνων κρίνουν αρνητικά τις κυβερνητικές επιδόσεις, από 64,8% τον Μάρτιο.

Η ίδια δημοσκόπηση έδειξε ότι το ποσοστό των Βραζιλιάνων οι οποίοι τάσσονται υπέρ της έναρξης διαδικασίας αποπομπής της προέδρου Ρουσέφ λόγω του τεράστιου σκανδάλου διαφθοράς στην δημόσια επιχείρηση πετρελαίου Petrobras αυξήθηκε στο 62,8%, από το 59,7% που καταγραφόταν πριν από τέσσερις μήνες.

Η έρευνα της εταιρείας MDA, την οποία παρήγγειλε το λόμπι εταιρειών μεταφορών CNT, διενεργήθηκε σε δείγμα 2.002 προσώπων από την 12η ως την 16η Ιουλίου.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=9657&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote