Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Β. Μεϊμαράκης: Στείλαμε το μήνυμα στην Ευρώπη
Β. Μεϊμαράκης: Στείλαμε το μήνυμα στην Ευρώπη Εκτύπωση E-mail
16.07.15

Βαγγέλης ΜεϊμαράκηςΙκανοποιημένος από την τελική έκβαση της ψηφοφορίας για το κρίσιμο νομοσχέδιο που ψηφίστηκε στη Βουλή και ανοίγει το δρόμο για το δάνειο-γέφυρα εμφανίσθηκε ο μεταβατικός πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είπε ακόμα πως η ΝΔ «δεν πρόκειται να κάνει τουλάχιστον αυτή τη στιγμή πρόταση μομφής». Ερωτηθείς αν σε συμμετείχε σε κυβέρνηση συνεργασίας δεν το απέκλεισε αλλά είπε «δεν νομίζω».

Νωρίτερα στη Βουλή, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, άσκησε κριτική στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι «είπε ψέματα στην ελληνική κοινωνία και στους βουλευτές του».

Ο Β. Μεϊμαράκης είπε ακόμα πως ΝΔ εγγυάται την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας «το ναι το δικό μας είναι χωρίς συναλλαγές, αλλά δεν ταυτιστήκαμε και δεν ταυτιζόμαστε με τα συγκεκριμένα μέτρα» διευκρίνησε ο κ. Μεϊμαράκης.

Η στάση της δημοκρατικής αντιπολίτευσης έδωσε πολλά όπλα, πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ και είπε ότι ο κίνδυνος για την χώρα δεν πέρασε καθώς οι εταίροι περιμένουν και το επόμενο νομοσχέδιο την επόμενη Τετάρτη.

Ο κ. Μεϊμαράκης, έκλεισε την ομιλία του λέγοντας ότι η ΝΔ εγγυάται την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας ενώ σημείωσε ότι το mail Χαρδούβελη ήταν πολύ πιο μαλακό από την συμφωνία που φέρνει τώρα η κυβέρνηση μετά από έξι μήνες χάσιμο χρόνου και λάθη στην διαπραγμάτευση.

efsyn.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=9644&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote