Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Επικοινωνιακό τρυκ η σχέση Σαρκοζί - Μπρούνι;
Επικοινωνιακό τρυκ η σχέση Σαρκοζί - Μπρούνι; Εκτύπωση E-mail
18.12.07

ΠΑΡΙΣΙ. Την ύπαρξη ερωτικής σχέσης μεταξύ της και του Γάλλου προέδρου επιβεβαίωσε χθες η 38χρονη τραγουδίστρια και πρώην μοντέλο, Κάρλα Μπρούνι, μία ημέρα μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών της στην «Ντίσνεϊλαντ» του Παρισιού μαζί με τον Νικολά Σαρκοζί, στην ιστοσελίδα του περιοδικού «Express», το βράδυ της Κυριακής.

«Κανένα σχόλιο» αρκέσθηκε να δηλώσει χθες ο εκπρόσωπος του Μεγάρου των Ηλυσίων, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους, ενόψει της δημοσίευσης των επίμαχων φωτογραφιών στις πρώτες σελίδες τριών περιοδικών μεγάλης κυκλοφορίας αυτήν την εβδομάδα, δύο μόλις μήνες μετά το διαζύγιό του από τη δεύτερη σύζυγό του, Σεσιλιά.

Ο διευθυντής σύνταξης του «Express», Κριστόφ Μπαρμπιέ, δήλωσε χθες ότι εξασφάλισε την επιβεβαίωση της σχέσης από την ίδια την κ. Μπρούνι, που είναι προσωπική του φίλη. «Η Κάρλα Μπρούνι επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον πρόεδρο, ενώ μου επεσήμανε ότι η δημοσιότητα που έχει λάβει το θέμα δεν την ενοχλεί καθόλου», είπε ο κ. Μπαρμπιέ. Οι φωτογραφίες του Γάλλου προέδρου και της γαλανομάτας τραγουδίστριας, ιταλικής καταγωγής, δημοσιεύθηκαν χθες και στην ιστοσελίδα της φιλικά προσκείμενης στον Σαρκοζί, δεξιάς εφημερίδας «Figaro», που τιτλοφόρησε το σχετικό άρθρο «Κάρλα Μπρούνι: Η φιλενάδα του προέδρου».

Το περιοδικό Express δίνει λεπτομέρειες για τη γνωριμία του ζεύγους, που έγινε σε «πρόσφατο γεύμα του διάσημου διαφημιστή Ζακ Σεγκελά», ενώ επισημαίνει ότι το θέμα είναι γνωστό στον σκανδαλοθηρικό Τύπο, που αν και «συνέλαβε» το ζευγάρι να περπατά την περασμένη εβδομάδα στους κήπους του ανακτόρου των Βερσαλλιών, δεν δημοσίευσε τις σχετικές φωτογραφίες, σεβόμενος την ιδιωτική ζωή του προέδρου. Η αποδεδειγμένη ευαισθησία του γαλλικού Τύπου στα θέματα που άπτονται της ιδιωτικής ζωής των πολιτικών κάνει πολλούς να αναρωτιούνται εάν η κοινή εμφάνιση Σαρκοζί - Μπρούνι δεν αποτελεί προσεκτικά χορογραφημένο διαφημιστικό «άνοιγμα» του Γάλλου προέδρου προς τα ΜΜΕ.

Η Κάρλα Μπρούνι-Τεντέσκι είναι γνώριμο πρόσωπο στα πρωτοσέλιδα των γαλλικών περιοδικών μόδας, ενώ στο ενεργητικό της έχει και δύο επιτυχημένους δίσκους μουσικής, τα τελευταία πέντε χρόνια, με τον τελευταίο να έχει βασισθεί σε κείμενα του ποιητή Γ. Μπ. Γιτς και της Εμιλι Ντίκινσον.

Η Κάρλα, που γίνεται 39 ετών την Κυριακή, γεννήθηκε στο Τορίνο σε εύπορη οικογένεια. Ο πατέρας της υπήρξε συνθέτης κλασικής μουσικής και θεατρικός σκηνοθέτης, ενώ η μητέρα της είναι πιανίστρια και ηθοποιός. Η οικογένεια μετοίκησε στη Γαλλία όταν η Κάρλα ήταν πέντε ετών, εξαιτίας της έξαρσης των απαγωγών πλούσιων Ιταλών από τις Ερυθρές Ταξιαρχίες. Η μικρή Κάρλα φοίτησε εσωτερική σε ελβετικό λύκειο, προτού σπουδάσει Ιστορία της Τέχνης στο Παρίσι. Στα τέλη της δεκαετίας του 1990, η Κάρλα εξασφάλιζε πολύ καλές αμοιβές ως μοντέλο, ενώ το όνομά της συνδέθηκε με εκείνα των Μικ Τζάγκερ και Ερικ Κλάπτον, με τους οποίους είχε ακουστεί ότι διατηρούσε κάποτε δεσμό.

Οι πρόσφατες αποκαλύψεις για την ερωτική ζωή του Γάλλου προέδρου ίσως βοηθήσουν στην ανόρθωση της δημοτικότητάς του, που έχει δεχθεί ισχυρό πλήγμα, όπως δείχνουν οι τελευταίες σφυγμομετρήσεις.

Δημοσκόπηση για λογαριασμό της εφημερίδας «Journal du Dimanche» δείχνει ότι η δημοτικότητα του Νικολά Σαρκοζί έχει υποχωρήσει κατά τρεις ποσοστιαίες μονάδες μέσα στον περασμένο μήνα, από 55% στο 52%, ενώ ανάλογη υποχώρηση σημειώνει και η δημοτικότητα του πρωθυπουργού Φρανσουά Φιγιόν, από 52% σε 49%. Η δημοτικότητα του Γάλλου προέδρου έχει υποχωρήσει κατά 13 ποσοστιαίες μονάδες από τον Μάιο, όταν η δημοτικότητα του κ. Σαρκοζί αμέσως μετά τις νικηφόρες προεδρικές εκλογές ξεπερνούσε το 65%.

kathimerini
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=964&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote