Αρχική arrow ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ arrow FEDERATION OF HELLENIC SOCIETIES OF GREATER NEW YORK, INC
FEDERATION OF HELLENIC SOCIETIES OF GREATER NEW YORK, INC Εκτύπωση E-mail
09.07.15

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, εκφράζει τις ευχαριστίες του, σε όλους τους ομογενείς που συμμετείχαν στη συγκέντρωση που διοργάνωσε την 1η Ιουλίου 2015 στη Πλατεία Αθηνών.

Η Πατρίδα μας περνάει την πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας της και σε αυτή τη φάση πρέπει να ξεχάσουμε τα κόμματα, κόμμα μας πρέπει να είναι η Ελλάδα και λάβαρο η ελληνική σημαία το σύμβολο των μεγάλων αγώνων. Δεν πρέπει να συμβεί και δεν πρέπει να το αφήσουμε σε αυτή την ιστορική στιγμή να διχαστεί η ομογένεια. Πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι και δυνατοί να στηρίξουμε τη Πατρίδα μας. Ας μη ξεχνάμε ότι πολλές φορές οι διχασμοί , υπήρξαν καταστροφικοί για την Ελλάδα.
Μοναδικός σκοπός της συγκέντρωσης ήταν η στήριξή μας στην Ελλάδα και στους Έλληνες μακριά από κάθε κομματική χροιά, κατόπιν αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου και της Γενικής Συνέλευσης. Αυτό το πετύχαμε σε μεγάλο βαθμό. Πρέπει όμως όλοι να μάθουμε να σεβόμαστε τις απόψεις των συνανθρώπων μας και πάντα να κινούμεθα μέσα στα πλαίσια του αλληλοσεβασμού.
Δυστυχώς ελάχιστοι δεν αντελήφθησαν την σοβαρότητα της συγκέντρωσης και με τις ενέργειες και τις συμπεριφορές του δεν προσέφεραν θετικές υπηρεσίες. Η καταστροφή του πανό που είχε αναρτηθεί στην εξέδρα δεν είναι κάτι που πρέπει να τιμά τα άτομα που προέβησαν σε αυτή τη πράξη. Ούτε τα ελάχιστα άτομα που προέβησαν σε ύβρεις εάν κάποιοι δεν είχαν την ίδια άποψη με τη δική της. Πρέπει να γνωρίζουμε ότι όλα μπορεί να σκλαβωθούν ποτέ όμως οι ιδέες του ατόμου. αυτέ ποτέ δεν φυλακίζονται.
Η στήριξη στην Ελλάδα είναι ξεκάθαρη επιλογή της ομογένειας, και την επιλογή αυτή δεν θα την εγκαταλείψουμε και δεν θα την διαπραγματευθούμε ποτέ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΞΑΠΟΣΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ.


Για το Διοικητικό ΣυμβούλιοΠέτρος Γαλάτουλας Κλεάνθης Μεϊμάρογλου
Πρόεδρος Γενικός Γραμματέας

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=9628&Itemid=32

Τελευταία ανανέωση ( 10.07.15 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Ποιά είναι η γνώμη σας για το δικαίωμα ψήφου των αποδήμων Ελλήνων