Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Περιοδεία Μπους στη Μέση Ανατολή τον Ιανουάριο Εκτύπωση E-mail
18.12.07

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζορτζ Μπους θα βρίσκεται από τις 8 έως τις 16 Ιανουαρίου, για πρώτη φορά, στο Ισραήλ και τη Δυτική Όχθη στο πλαίσιο περιοδείας του που θα τον οδηγήσει και σε διάφορες αραβικές χώρες, ανακοινώθηκε σήμερα από τον Λευκό Οίκο.

Συγκεκριμένα ο κ. Μπους εκτός του Ισραήλ και της Δυτικής Όχθης, πρόκειται να επισκεφθεί το Κουβέιτ, το Μπαχρέιν, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τη Σαουδική Αραβία και την Αίγυπτο, διευκρίνισε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Ντέινα Περίνο.

Η κ. Περίνο παρουσίασε την περιοδεία του Αμερικανού προέδρου ως συνέχεια της διεθνούς διάσκεψης της Ανάπολης, στη διάρκεια της οποίας οι Ισραηλινοί και οι Παλαιστίνιοι συμφώνησαν να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις και να προσπαθήσουν να επιτύχουν μια συμφωνία πριν το τέλος του 2008 που θα οδηγήσει τελικώς στη σύσταση του Παλαιστινιακού κράτους.

Σημειώνεται ότι ο κ. Μπους θα επισκεφθεί για πρώτη φορά το Ισραήλ και τη Δυτική Όχθη αφότου έγινε πρόεδρος της χώρας του το 2001. Θα είναι επίσης η επίσκεψή του στο Ισραήλ η πρώτη εν ενεργεία προέδρου των ΗΠΑ μετά από την επίσκεψη του κ. Κλίντον εκεί το Δεκέμβριο του 1988.

www.kathimerini.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=961&Itemid=1

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote