Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Τσίπρας: Ο Ελληνικός λαός έχει υποφέρει πολύ – Ακραίες πρότασεις δεν γίνονται αποδεκτές
Τσίπρας: Ο Ελληνικός λαός έχει υποφέρει πολύ – Ακραίες πρότασεις δεν γίνονται αποδεκτές Εκτύπωση E-mail
04.06.15

Τσίπρας: Ο Ελληνικός λαός έχει υποφέρει πολύ – Ακραίες πρότασεις δεν γίνονται αποδεκτές - Media Μετά την επιστροφή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, και των υπολοίπων μελών της ελληνικής αποστολής, από τις Βρυξέλλες πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών, προκειμένου να υπάρξει αλληλοενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός είπε στους συνεργάτες του ότι «προτάσεις ακραίες δεν γίνονται αποδεκτές από την ελληνική κυβέρνηση. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι ο ελληνικός λαός έχει υποφέρει πολύ τα τελευταία πέντε χρόνια και κάποιοι πρέπει να σταματήσουν να παίζουν παιχνίδια στις πλάτες του».

Σημειώνεται ότι χθες, κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, παρουσιάστηκε στον πρωθυπουργό η πρόταση των δανειστών η οποία χαρακτηρίζεται ιδιαιτέρα σκληρή.

Στο μεταξύ, πηγές της κυβέρνησης αναφέρουν ότι δεν έχει ληφθεί ακόμα απόφαση αν και πότε θα υπάρξει κείμενο από την ελληνική πλευρά στην πεντασέλιδη αυτή πρόταση.

Κυβερνητική πηγή σημείωνε ότι θα υπάρξουν διαβουλεύσεις στο επόμενο διάστημα προκειμένου η κυβέρνηση να καταστήσει σαφή την πλήρη αντίθεσή της στο κείμενο αυτό.

Είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν διάφορες επικοινωνίες του πρωθυπουργού για το θέμα αυτό, ενώ σε ερώτηση για το αν θα υπάρξει νέα συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Ζ.Κ. Γιούνκερ κυβερνητική πηγή ανέφερε ότι δεν υπάρχει ακόμα κάποιο φιξαρισμένο ραντεβού.

 

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=9534&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote