Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Αισιόδοξος για συμφωνία ο Αλέξης Τσίπρας - Να κλείσουμε τα αυτιά μας στις Κασσάνδρες
Αισιόδοξος για συμφωνία ο Αλέξης Τσίπρας - Να κλείσουμε τα αυτιά μας στις Κασσάνδρες Εκτύπωση E-mail
28.05.15

 Αισιόδοξος για συμφωνία ο Αλέξης Τσίπρας - Να κλείσουμε τα αυτιά μας στις Κασσάνδρες  - Media Αισιόδοξος ότι σύντομα θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους και ότι είμαστε κοντά σε μια συμφωνία, η οποία θα είναι θετική για την ελληνική οικονομία δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνεδρίαση στο υπουργείο Οικονομικών, της πολιτικής ομάδας διαπραγμάτευσης.

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος ούτε για τους μισθούς ή τις συντάξεις ούτε για τις τράπεζες και τις καταθέσεις, και κάλεσε όλους να κλείσουν τα αυτιά τους στις Κασσάνδρες και τους κινδυνολόγους, διότι, όπως είπε, μπορεί να υπάρξουν πιέσεις, και να υπάρξουν πολλοί που μπορεί να δημιουργήσουν μια ψευδή εικόνα κινδύνου.

Αναφερόμενος ειδικότερα στις διαπραγματεύσεις, ο πρωθυπουργός έκανε λόγο και για αντικρουόμενες απόψεις μεταξύ των θεσμών, αλλά και για διαφορετικές πολιτικές σκοπιμότητες μεταξύ των χωρών της ευρωζώνης.

Σημειώνεται ότι η κίνηση του Αλέξη Τσίπρα να προχωρήσει σε σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών ερμηνεύεται ως στήριξη στον Γιάνη Βαρουφάκη, μετά και τις τελευταίες επιθέσεις που δέχθηκε.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται δύσκολο να επιτευχθεί συμφωνία στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Με τα χρονικά περιθώρια να έχουν στενέψει αρκετά,  ο πιο πιθανός χρόνος για να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση τοποθετείται το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

www.topontiki .gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=9512&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote