Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Εννέα νεκροί μετά από συμπλοκή συμμοριών στο Τέξας
Εννέα νεκροί μετά από συμπλοκή συμμοριών στο Τέξας Εκτύπωση E-mail
19.05.15

Εννέα άτομα σκοτώθηκαν και 18 τραυματίστηκαν, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, στη διάρκεια συμπλοκής μεταξύ συμμοριών μηχανόβιων σε εστιατόριο - μπαρ στο Τέξας. Η αστυνομία προχώρησε σε 100 συλλήψεις.

Το επεισόδιο έγινε στο Twin Peaks Sports Bar and Grill, σε μια εμπορική περιοχή που ονομάζεται Εμπορικό Κέντρο του Κεντρικού Τέξας, είπε η αστυνομία του Ουέικο στην ιστοσελίδα της στο Facebook.

Ένας μάρτυρας ανέφερε ο χώρος στάθμευσης του εστιατορίου έμοιαζε με "εμπόλεμη ζώνη". "Υπήρχαν ίσως 30 όπλα που πυροβολούσαν στο πάρκινγκ," δήλωσε ο Μισέλ Λόγκαν, σύμφωνα με το BBC.

Αλλος μάρτυρας είπε ότι ο ίδιος και η οικογένειά του είχε μόλις τελειώσει το γεύμα τους και περπατούσαν στο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, όταν άκουσαν πυροβολισμούς.

Ο τοπικός σταθμός KXXV ανέφερε ότι το επεισόδιο έλαβε χώρα σε ένα οικόπεδο πάρκινγκ ακριβώς δίπλα από το εστιατόριο, και ότι οκτώ άτομα σκοτώθηκαν εκεί ενώ το έννατο πέθανε στο νοσοκομείο.

Ο σταθμός ανέφερε επίσης ότι η αστυνομία συνέλεξε όπλα, ξύλινα ρόπαλα και αλυσίδες από το χώρο, καθώς και ότι οι εργαζόμενοι στο εστιατόριο είχαν κλειδωθεί στα ψυγεία μόλις άκουσαν τους πυροβολισμούς.

Ο σταθμός KCEN-TV της περιοχής ανέφερε στον ιστότοπό του ότι όλοι οι νεκροί ήταν μέλη των συμμοριών.

Η ταυτότητα των νεκρών δεν είναι γνωστή ακόμα, όπως και δεν έχει πιστοποιηθεί αν ανάμεσα στους τραυματίες υπάρχουν και θαμώνες του εστιατορίου που δεν έχουν σχέση με τις συμμορίες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο μακελειό εμπλέκονται 5 συμμορίες. Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε οτι η συμπλοκή ξεκίνησε με γροθιές και στη συνέχεια με αλυσίδες, μαχαίρια και, τέλος, με πυροβόλα όπλα. «Είναι ίσως μία από τις πιο φρικιαστικά σκηνές εγκλήματος που έχω δει ποτέ», τόνισε χαρακτηριστικά.

ethnos.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=9490&Itemid=36

Τελευταία ανανέωση ( 19.05.15 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote