Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow «Θερμή» υποδοχή στη Χ.Α.
«Θερμή» υποδοχή στη Χ.Α. Εκτύπωση E-mail
07.05.15

Ξανά μπροστά τους θα βρουν οι κατηγορούμενοι για την εγκληματική οργάνωση χρυσαυγίτες το αντιφασιστικό κίνημα, ενώ όλα τα σχολεία και οι υπηρεσίες του δήμου θα μείνουν και πάλι κλειστά | PHASMA/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ

Δυναμικό «παρών» αναμένεται να δώσει και πάλι το αντιφασιστικό κίνημα την Πέμπτη 7 Μαΐου έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου θα συνεχίζεται για δεύτερη μέρα η δίκη της Χρυσής Αυγής. Ο συγκεντρωμένος κόσμος θα ενώσει τη φωνή του, προκειμένου να απαιτήσει την καταδίκη της ηγετικής ομάδας και των στελεχών της ναζιστικής οργάνωσης, να στείλει μήνυμα κοινωνικής απομόνωσης της εγκληματικής της δράσης, αλλά και να διασφαλίσει ότι δεν θα υπάρξουν νέες απόπειρες εκφοβισμού των μαρτύρων μέσω χρυσαυγίτικων επιθέσεων.

Με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Γαβρίλη και του δημάρχου Κορυδαλλού Σταύρου Κασιμάτη όλα τα σχολεία της περιοχής θα παραμείνουν και πάλι κλειστά, καθώς και όλες οι δημοτικές υπηρεσίες. Ο Δήμος Κορυδαλλού, κάτοικοι και φορείς εκφράζουν την αντίθεσή τους στη διεξαγωγή της δίκης στις φυλακές Κορυδαλλού και παράλληλα καλούν στις 8 π.μ. σε συγκέντρωση στο δημαρχείο και πορεία προς τις φυλακές.

Πρόγραμμα

Η ΚΕΕΡΦΑ διοργανώνει συγκέντρωση στις 8 π.μ. στο Γήπεδο της Προοδευτικής και πορεία στις φυλακές Κορυδαλλού και καλεί τα συνδικάτα, την ΑΔΕΔΥ, τα Εργατικά Κέντρα, τις Ομοσπονδίες και τα πρωτοβάθμια σωματεία να προχωρήσουν σε παναττική στάση εργασίας και να ναυλώσουν πούλμαν για το συλλαλητήριο, ώστε «να δώσουν ξανά τη δύναμη και την ασπίδα στήριξής τους ενάντια στην προκλητική τακτική των ναζί».

Κάλεσμα στις 8 π.μ. έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού απευθύνει ο Αντιφασιστικός Συντονισμός Αθήνας–Πειραιά, αναφέροντας ότι «τον φασισμό θα τον τσακίσει ένα μαζικό, ριζοσπαστικό αντιφασιστικό κίνημα, βαθιά ριζωμένο στους αγώνες για ελευθερία και κοινωνική δικαιοσύνη».

«Η Χρυσή Αυγή είναι ναζιστική, φασιστική οργάνωση, φορέας του εθνικοσοσιαλισμού, του ρατσισμού, της “ανωτερότητας της φυλής”, του ακραίου εθνικισμού, του αντισημιτισμού, καλλιεργεί το μίσος ανάμεσα στους λαούς», αναφέρει το Εργατικό Κέντρο Πειραιά και καλεί τα σωματεία και τους εργαζόμενους του Πειραιά να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις κατά τη διάρκεια της δίκης στις 8 π.μ.

Κάλεσμα στη συγκέντρωση έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού στις 8 π.μ. απευθύνει και η ΠΕΝΕΝ.

www.efsyn.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=9471&Itemid=33

Τελευταία ανανέωση ( 07.05.15 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote