Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Ψάχνουν τον αναπληρωτή υπουργό με «Μ» που μπορεί να έστειλε έμβασμα στο εξωτερικό
Ψάχνουν τον αναπληρωτή υπουργό με «Μ» που μπορεί να έστειλε έμβασμα στο εξωτερικό Εκτύπωση E-mail
05.05.15

Για αναπληρωτή υπουργό της κυβέρνησης, ο οποίος- όπως αναφέρει - εμπλέκεται στη διαπραγμάτευση και τον περασμένο Μάρτιο μετέφερε στο Λουξεμβούργο με έμβασμα το ποσό των 80.000 ευρώ κάνει λόγο ρεπορτάζ της εφημερίδας "Θεσσαλονίκη".

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης ρωτήθηκε το μεσημέρι για το θέμα στη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων, ωστόσο είπε ότι δεν γνώριζε το δημοσίευμα.
 
Λίγη ώρα αργότερα, με non-paper, το Μέγαρο Μαξίμου κάλεσε την εφημερίδα να αναφέρει στο αυριανό της φύλλο το όνομα του αναπληρωτή υπουργού, το ποσό αλλά και τα στοιχεία του λογαριασμού, διαφορετικά, όπως λέει, "θα μιλάμε για πρακτική που ξεπερνάει τα όρια της χυδαίας προβοκάτσιας".

"Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε πολλά, αλλά δεν είπε απολύτως τίποτε - για την ακρίβεια απάντησε πως 'δεν γνώριζε' - ως προς το πρώτο που θα έπρεπε να γνωρίζει: Αν υπάρχει σήμερα κυβερνητικό στέλεχος και μάλιστα με αρμοδιότητες στην οικονομία, που έβγαλε χρήματά του στο εξωτερικό και μάλιστα αφότου ανέλαβε κι ενώ ασκεί καθήκοντα. Πότε θα μάθει; Και τι θα κάνει σχετικώς;", δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης.

Από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου μίλησε για πολιτικό, το όνομα του οποίου αρχίζει από "Μ", ενώ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης προανήγγειλε ότι θα καταθέσει ερώτηση για το θέμα.

ethnos.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=9464&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote