Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow «Στο 'Πρώτο Θέμα' μετακόμισε η μονταζιέρα της Συγγρού»
«Στο 'Πρώτο Θέμα' μετακόμισε η μονταζιέρα της Συγγρού» Εκτύπωση E-mail
04.05.15

Ο Νίκος Τόσκας Ο Νίκος Τόσκας «Δεν ανέχομαι και δεν πρόκειται να ανεχτώ τον οχετό σπίλωσης και κατασυκοφάντησής μου...» | EUROKINISSI

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Τόσκας, επιτέθηκε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» -την «κυριακάτικη φυλλάδα», όπως την αποκάλεσε- με αφορμή δημοσίευμα που ανέφερε πως ο υφυπουργός πήρε ελικόπτερο του ΕΚΑΒ για να μεταβεί στο Αίγιο. «Εάν ο συντάκτης είχε κάνει τον κόπο να με ρωτήσει γιατί πήγα... θα μπορούσε ίσως και να είχε βγάλει είδηση», είπε επίσης ο κ. Τόσκας.

Τα δημοσιεύματα «αποκαλύπτουν ωστόσο καθαρά το ότι η μονταζιέρα της Συγγρού έχει μετακομίσει στο “Πρώτο Θέμα” για να βυσσοδομεί εκεί με πλήρες ωράριο» αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

«Πήγα στο Αίγιο εκτάκτως και επειγόντως, μετά από συνεννόηση με τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο, για να συναντηθώ με αντιπροσωπεία από τη Ρωσία που ήδη βρισκόταν στο εκεί εργοστάσιο των ΕΑΣ, ώστε να τους ενημερώσω για τις δυνατότητες της επιχείρησης και να εξετάσουμε τα περιθώρια συνεργασίας, σύμφωνα με το πνεύμα της αναπτυξιακής πολιτικής της κυβέρνησης» αναφέρει ο υφυπουργός υπογραμμίζοντας πως το ελικόπτερο, που τον μετέφερε «ανήκει επιχειρησιακά στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και κατά τη δίωρη απουσία του, υπήρχαν και άλλα ιπτάμενα μέσα διαθέσιμα για αεροδιακομιδές».

«Τέλος, από πότε ονομάζεται “παρακράτος” το αίτημα για διαφάνεια στις συναλλαγές ιδιοκτητών ΜΜΕ και αντιπροσώπων οπλικών συστημάτων;» αναφέρεται στην ανακοίνωση η οποία καταλήγει: «Άπαξ δια παντός, ενημερώνω τους συντελεστές αυτής της κυριακάτικης φυλλάδας, αλλά και τους πάτρωνές τους, ότι δεν ανέχομαι και δεν πρόκειται να ανεχτώ τον οχετό σπίλωσης και κατασυκοφάντησής μου, όντας προσηλωμένος στις δημοκρατικές αρχές που εκπροσωπεί η σημερινή κυβέρνηση, την οποία τάχθηκα να υπηρετήσω».

www.efsyn.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=9461&Itemid=33

Τελευταία ανανέωση ( 05.05.15 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote