Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow ΔΝΤ: Η Ελλάδα θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο
ΔΝΤ: Η Ελλάδα θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο Εκτύπωση E-mail
15.04.15

«Το ΔΝΤ συνεχίζει να συμμετέχει σε συζητήσεις με τις ελληνικές αρχές σχετικά με την οικονομική κατάσταση και τις πολιτικές που θα επιτρέψουν το πρόγραμμα να συνεχίσει», ανέφερε εκπρόσωπος του Ταμείου, σε γραπτή ανακοίνωση που απέστειλε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ΔΝΤ, «αυτό θα πάρει κάποιο χρόνο θεωρώντας ότι χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμη να γίνει. Ελπίζουμε ότι οι συζητήσεις θα πάρουν τώρα τη δυναμική που χρειάζεται για να έχουν αίσιο τέλος (οι συζητήσεις) εν ευθέτω χρόνω».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ανακοίνωση εκδόθηκε επειδή στο Ταμείο πιστεύουν ότι δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος για συμφωνία του ΔΝΤ με την ελληνική κυβέρνηση στο άμεσο μέλλον. Η αλήθεια είναι ότι απαιτούνται τουλάχιστον τρεις εβδομάδες για την επιθεώρηση και ανάλογος χρόνος για τη συγγραφή της έκθεσης και της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου.
 
Με βάση τα παραπάνω δεδομένα, φαίνεται ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να τηρηθεί, για το Ταμείο, το χρονοδιάγραμμα της 24ης Απριλίου.


ethnos.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=9410&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote