Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Συνάντηση Βαρουφάκη - Λαγκάρντ στην Ουάσιγκτον
Συνάντηση Βαρουφάκη - Λαγκάρντ στην Ουάσιγκτον Εκτύπωση E-mail
05.04.15

Ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, αναχωρεί την Κυριακή για τις ΗΠΑ, προκειμένου να έχει συναντήσεις με αξιωματούχους του αμερικανικού Υπουργείου Οικονομικών την Δευτέρα, 6 Απριλίου 2015.

Το βράδυ της Κυριακής ο κ. Βαρουφάκης θα έχει συνάντηση με τη γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, στην Ουάσινγκτον. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, οι δύο αξιωματούχοι θα έχουν μια άτυπη συζήτηση του μεταρρυθμιστικού προγράμματος της ελληνικής κυβέρνησης.

Τη Δευτέρα στις 10 πμ ο Γιάνης Βαρουφάκης θα συναντηθεί στην Ουάσινγκτον με τον Αμερικανό υφυπουργό Οικονομικών για τις Διεθνείς Υποθέσεις κ. Nathan Sheets. Ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών κ. Jack Lew απουσιάζει σε προγραμματισμένες διακοπές.

Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές σχετικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων, «δεν υπάρχουν "5", "6" ή "7" μέτρα "φωτιά" στο τραπέζι», αλλά διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη. Υπάρχουν από ελληνικής πλευράς οι "κόκκινες γραμμές", τις οποίες κατά κόρον έχει επαναλάβει ο πρωθυπουργός (ασφαλιστικό, εργασιακά, ιδιωτικοποιήσεις) και υπάρχει μια ενιαία ομάδα διαπραγμάτευσης, τονίζουν οι ίδιες πηγές.

to pontiki.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=9383&Itemid=33

Τελευταία ανανέωση ( 05.04.15 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote