Αρχική arrow ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ arrow Χέρια κατά του ρατσισμού από ομάδα καλλιτεχνών
Χέρια κατά του ρατσισμού από ομάδα καλλιτεχνών Εκτύπωση E-mail
23.03.15

Χέρια κατά του ρατσισμού από ομάδα καλλιτεχνών (Video) - MediaΧρησιμοποιώντας 5 διαφορετικές τέχνες και δυο χέρια μια ομάδα καλλιτεχνών από 4 χώρες, δημιούργησε ένα τρίλεπτο βίντεο «Χέρια Κατά του Ρατσισμού» με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Ρατσισμού.

H δημιουργία της Sara Toscano (PT) ενώνει τη δουλειά του ποιητή Θωμά Τσαλαπάτη (GR), του συνθέτη Μάνου Αθανασιάδη (GR), της τραγουδίστριας Κατερίνας Κοζαδίνου (GR/ PL), του σκηνοθέτη Στέλιου Μαυρογιάννη (GR), της γραφίστριας Κατερίνας Παππού (GR) και του φωτογράφου Alexandre Cabrita (PT).

Η πρωτοβουλία αυτή εμπνεύστηκε από το έργο της Ολλανδικής Μη Κυβερνητικής οργάνωσης Magenta, που καταπολεμά τις διακρίσεις και τον ρατσισμό διεθνώς στο διαδίκτυο και χρηματοδοτήθηκε εξ ολοκλήρου από δωρεές ατόμων από όλο τον κόσμο μέσα από την πλατφόρμα crowdfunding.

Ο στόχος αυτού του βίντεο είναι να ενώσουμε όλοι τα χέρια μας στον αγώνα κατά του ρατσισμού και των διακρίσεων. Να κάνουμε τα λόγια μας πράξη ώστε να χτίσουμε ένα ειρηνικό, πολυεθνικό και συνεκτικό κόσμο.

 

https://www.youtube.com/watch?v=b6eFWkSKuMw

 

topontiki.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=9350&Itemid=30

Τελευταία ανανέωση ( 23.03.15 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Ποιά είναι η γνώμη σας για το δικαίωμα ψήφου των αποδήμων Ελλήνων