Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow Ολοκληρώθηκαν οι προετοιμασίες του διαγωνισμού για την εκλογή της Μις Ανεξαρτησία 2015
Ολοκληρώθηκαν οι προετοιμασίες του διαγωνισμού για την εκλογή της Μις Ανεξαρτησία 2015 Εκτύπωση E-mail
05.03.15

Νέα Υόρκη-Του Σάκη Σερέτη

Ολοκληρώθηκαν χθες το βράδυ οι προετοιμασίες των υποψηφίων Ελληνοαμερικανίδων, οι οποίες δήλωσαν συμμετοχή για τον διαγωνισμό ανάδειξης της Μις Ανεξαρτησία 2015, που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την πολιτιστική επιτροπή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης, παραμονές της εθνικής μας παρέλασης.

Οι πρωτοφανείς χιονοπτώσεις και οι πολικές θερμοκρασίες που επικρατούν στην πόλη μας για περισσότερες από 30 ημέρες, αποτέλεσαν βασικό ανασταλτικό παράγοντα των εργασιών της πολιτιστικής επιτροπής στην Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης, με αποτέλεσμα λίγες ημέρες πριν τον διαγωνισμό επιλογής της φετεινής Μις Ανεξαρτησία, οι συμμετοχές των υποψηφίων Ελληνοαμερικανίδων, να περιορίζονται στον μονοψήφιο αριθμό των οκτώ(8).

Οι υποψηφιότητες έχουν ως εξής: Γεωργία Μπόλας (Μις Ρόδος), Ντιάνα Διαμαντή (Μις Σπάρτη), Χριστίνα Τ. Χάνος (Μις Θεσσαλία), Ιωάννα Κατέχη (Μις Ερείκουσσα), Ναστάσια-Ελισσάβετ Λουκίσσα (Μις Δράμα), Άννα- Μαρία Μίτη (Μις Ηπειρος), Ζωή Παντέλας (Μις Μεσόγειος), Ειρήνη Παπανικολάου (Μις Τήλος).

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου 7 Μαρτίου στο “Σταθάκειο” πολιτιστικό κέντρο στην Αστόρια, ενώ στα πλαίσια προπαρασκευής των κοριτσιών που θα διαγωνιστούν, μια πενταμελής αντιπροσωπεία της πολιτιστικής επιτροπής, αποτελούμενη από την πρόεδρο της Αυγερινή Κατέχη, την γραμματέα Ανθούλα Ζουμπουλιά, την Αννα Δρίτσα , την Κατερίνα Μπελέκιος και την Μαρία Μαντά , έδωσε τις γενικές κατευθύνσεις του διαγωνισμού και παράλληλα αποτύπωσε με ευκρίνεια, μια σειρά από σημαντικές λεπτομέρειες οι οποίες θα κρίνουν καταλυτικά τις επιδόσεις των διαγωνιζομένων.

“Οι απαντήσεις στην Ελληνική γλώσσα δεν αποτελούν βαθμολογικό κριτήριο και κατά συνέπεια οι διαγωνιζόμενες θα μπορούν να μιλήσουν στην γλώσσα που θα τους δώσει την ευκαιρία να εκφραστούν με τον καλύτερο τρόπο” ανέφερε η πρόεδρος της πολιτιστικής επιτροπής Αυγερινή Κατέχη, ενώ απευθυνόμενη στις υποψήφιες, αλλά και στους γονείς τους που έδωσαν το παρών, ζήτησε να είναι προσεκτικοί ως προς τις ενδυματολογικές προτιμήσεις και να αποφευχθούν τα προκλητικά φορέματα.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η εκπαιδευτικός Μαρία Μαντά , ενώ τις ερωτήσεις προς τις υποψήφιες, θα απευθύνουν η Άννα Δρίτσα στην Αγγλική γλώσσα και η Κατερίνα Μπελέκιος στην Ελληνική.

Η κριτική επιτροπή αναμένεται να απαρτίζεται από 10 μέλη και μετά το τέλος της διαδικασίας και την ανάδειξη της Μις Ανεξαρτησίας 2015, θα παρατεθεί δεξίωση στην ισόγεια αίθουσα του κτηρίου.

Η είσοδος έχει οριστεί στο ποσόν των 25 δολαρίων, ενώ οικονομικοί χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι ακόλουθοι: Νίκος Μπάρδης, Pan-gregorian of metro NY, Stellar Import company, New London Pharmacy  και Pan- Erikoyssa Society of America.

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=9301&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 05.03.15 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote