Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow Ορκωμοσία νέου διοικητικού συμβουλίου στον σύλλογο Κρητών Νέας Υόρκης “Μίνως”
Ορκωμοσία νέου διοικητικού συμβουλίου στον σύλλογο Κρητών Νέας Υόρκης “Μίνως” Εκτύπωση E-mail
23.02.15

Νέα Υόρκη –του Σάκη Σερέτη

Η συμμετοχή των μελών στις εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου, αποτέλεσε αφενός την έκπληξη της ημέρας και αφετέρου αποκάλυψε για άλλη μια φορά, το ενδιαφέρον της νέας γενιάς για την ανάληψη πρωτοβουλιών σχετικά με την διοίκηση του συλλόγου Κρητών Νέας Υόρκης “Μίνως”.

Η εφορευτική επιτροπή αποτελούμενη από τους κκ. Νίκο Καλέργη (πρόεδρο), Αντώνη Περάκη και Μανώλη Αναστασάκη , διεξήγαγε μια ολοήμερης διάρκειας διαφανή εκλογική διαδικασία , όπου τα αποτελέσματα της έχουν ως εξής: Μπουμάκης Μανώλης(πρόεδρος ), Φραγκιουδάκης Χάρης (αντιπρόεδρος ),Κάββαλος Γρηγόρης ( ταμίας), Αγγελάκη –Κοκονά Ειρήνη , Επιτροπάκης Χάρης, Μαμμαλάκη –Μαλούχου Νικολέτα, Μαραγκουδάκης Χρήστος , Μποτζάκης Γιάννης, Πλαϊτης Μιχάλης, Σαριδάκη Χαρά, Τιτομιχελάκης Δημήτριος.

Η τελετή ορκωμοσίας του νέου διοικητικού συμβουλίου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου από τον Αρχιμανδρίτη Ιάκωβο Κουτσάκη, ενώ στο καθιερωμένο γεύμα που επακολούθησε , τα νεοεκλεγέντα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, ακολουθώντας την παράδοση που θέλει τα μέλη του συμβουλίου να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων τους, σερβίρισαν το φαγητό και τα ποτά στους παρευρισκομένους.

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά στην 37ετη ιστορία του συλλόγου, αναδεικνύεται νεαρός σε ηλικία πρόεδρος , γεγονός που αποδεικνύει το ενδιαφέρον της νέας γενιάς για την συνέχιση και ολοκλήρωση των προσπαθειών που κατέβαλλαν οι γονείς τους οραματιζόμενοι την ίδρυση του συλλόγου .

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, όλους αυτούς που μου έκαναν την τιμή και με επέλεξαν στην προεδρία του συλλόγου και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, να συνεχίσω το σημαντικό έργο των προκατόχων μου, έχοντας βασική προτεραιότητα, την ενεργό συμμετοχή της νέας γενιάς ανέφερε ο προερχόμενος από την γενιά των σαραντάρηδων νεοεκλεγείς πρόεδρος Μανώλης Μπουμάκης.

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=9269&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 23.02.15 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote