Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow Εκδήλωση γνωριμίας του PanGregorian of metro NΥ & LI
Εκδήλωση γνωριμίας του PanGregorian of metro NΥ & LI Εκτύπωση E-mail
09.02.15

Νέα Υόρκη-Του Σάκη Σερέτη

Οι στόχοι και τα οράματα των μελών του φιλανθρωπικού ταμείου του Pan Gregorian of metro NΥ & LI , αποτέλεσαν το βασικό σημείο του χαιρετισμού,που απηύθυνε ο πρόεδρος του οργανισμού Δημήτρης Καφχίτσας ενώπιον των μελών αλλά και των εταιριών που συνεργάζονται μαζί τους , το βράδυ της 5ης Φεβρουαρίου στην αίθουσα δεξιώσεων του ξενοδοχείου Four Points by Sheraton στο Λονγκ Αϊλαντ Σίτι.

Έχοντας διαθέσει περισσότερες από 800.000 δολάρια για την ολοκλήρωση των φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων του , το Pan Gregorian of metro NΥ & LI , από το 1989 μέχρι σήμερα ,εξακολουθεί συσπειρώνοντας γύρω του τους Έλληνες εστιάτορες της ευρύτερης περιοχής , να στηρίζει δυναμικά μια σειρά εκπαιδευτικών και φιλανθρωπικών δράσεων.

Ο κ. Καφχίτσας ,υπογραμμίζοντας τους στόχους και την προώθηση δράσεων που αφορούν στον χώρο της σίτισης και της φιλοξενίας , επικεντρώθηκε στην επιβράβευση πρωτοβουλιών που προέρχονται από τον χώρο της παιδείας των τεχνών και της επιστήμης , ενώ παράλληλα προανήγγειλε την προκήρυξη διαγωνισμού για τους μαθητές Λυκείων με θέμα “Restaurants The economic impact in NYC,s economy”.

Ο πρώτος νικητής του διαγωνισμού, θα κερδίσει εκτός από το προβλεπόμενο χρηματικό βραβείο και την αμέριστη υποστήριξη του οργανισμού , η οποία θα περιλαμβάνει και τη ν εξειδίκευση του σε διάφορους επιχειρηματικούς τομείς του κλάδου.

Κλείνοντας τον χαιρετισμό του ο κ. Καφχίτσας , ανακοίνωσε ότι εφέτος οι δωρεές του οργανισμού θα ξεπεράσουν το ποσόν των 50.000 δολαρίων , ενώ υπενθυμίζοντας ότι την 31η Μάιου θα πραγματοποιηθεί στο Terrace on the Park to επίσημο ετήσιο δείπνου του Pan Gregorian of metro NΥ & LI, ανέφερε ότι κατά την διάρκεια του, θα τιμηθεί ο επίτιμος πρόεδρος του οργανισμού αλλά και του φιλανθρωπικού ταμείου Τομ Μάνεσσης.

Την οργάνωση του “γεύματος γνωριμίας” επιμελήθηκε με επιτυχία η επιχειρησιακή διευθύντρια και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του οργανισμού Χρυσούλα Φιωτοδημητράκη , η οποία παρουσίασε τους εκπροσώπους των φορέων στους οποίους θα διατεθεί οικονομική αρωγή του οργανισμού .

Πρώτη καλεσμένη ήταν η καθηγήτρια του μουσικού σχολείου “Frank Sinatra” Σοφία Αποστολίδου, η οποία ευχαριστώντας για την προσφορά του οργανισμού τόνισε ότι “ η γενναιοδωρία του Πανγκριγκόριαν , θα τους βοηθήσει να υλοποιήσουν τους στόχους τους αυτή την δύσκολη εποχή που διανύουν” .

Ακολούθησε η εκπρόσωπος του “ Food and Finance High School” Nan Shipley οποία τόνισε ότι το σχολείο της είναι το μοναδικό λύκειο στην Νέα Υόρκη όπου μέσω των σπουδών μαγειρικής που προσφέρει, εκπαιδεύει τους μελλοντικούς συνεργάτες του Πανγκριγκόριαν.

Στην συνέχεια η κ. Φιωτοδημητράκη , παρουσίασε την εκπρόσωπο της τράπεζας τροφίμων της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησιαστικής κοινότητας St. Joseph’s , η οποία εδρεύοντας στην
Αστόρια, προσφέρει φαγητό από τις 8 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ σε όλους όσους το ζητήσουν .

Κλείνοντας η παρουσίαση, έγινε αναφορά στο Ελληνο-Αμερικανικό εμπορικό επιμελητήριο για την στήριξη που παρέχει στο ετήσιο φεστιβάλ Ελληνικών ταινιών που διοργανώνεται στην Νέα Υόρκη, ενώ στον χαιρετισμό που απηύθυνε η πρόεδρος της Atlantic Bank Νάνσυ Παπαϊωάννου, αναφέρθηκε στις προσπάθειες του καθηγητή Τζειμς Ντε Μέτρο και του εκτελεστικού διευθυντή Σταμάτη Γκίκα, οι οποίοι συνέβαλλαν καταλυτικά στην καθιέρωση του φεστιβάλ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν αρκετοί εκπρόσωποι τραπεζών και διαφόρων άλλων επιχειρηματικών ομίλων που συνεργάζονται με το Pan Gregorian of metro NΥ & LI , ενώ επίσημος χορηγός της βραδιάς ήταν η Pepsi Cola.

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=9227&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 09.02.15 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote