Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow Άρχισαν και πάλι οι συνεδριάσεις της επιτροπής παρέλασης
Άρχισαν και πάλι οι συνεδριάσεις της επιτροπής παρέλασης Εκτύπωση E-mail
14.01.15

Νέα Υόρκη –Του Σάκη Σερέτη

Με την κοπή της πατροπαράδοτης βασιλόπιτας που πραγματοποιήθηκε παρουσία ελάχιστων ομογενών το βράδυ της Πἐμπτης 8 Ιανουαρίου στο “Σταθάκειο”, άνοιξε και πάλι ο κύκλος των Πανομογενειακού χαρακτήρα εβδομαδιαίων συνεδριάσεων της επιτροπής παρέλασης .

Τυχερός της χρονιάς, αναδείχθηκε ο αντιπρόσωπος του συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Γιάννης Καλτσάς, στον οποίο “έπεσε” το φλουρί από την βασιλόπιτα που προσέφερε το ομογενειακό ζαχαροπλαστείο “Λευκός πύργος”.

Στην συνεδρίαση προήδρευσε ο συμπρόεδρος της επιτροπής παρέλασης και υπεύθυνος της επιτροπής του λαχείου Βασίλειος Γκουρνέλος, ο οποίος για μια ακόμη φορά, εστιάζοντας το ενδιαφέρον του στην απαραίτητη φυσική παρουσία των ομογενών στην φετεινή παρέλαση, στην συνέχεια υπενθύμισε τον προσδοκώμενο στόχο καθόδου 100.000 ομογενών στην 5η λεωφόρο του Μανχάταν .


Όσον αφορά στο λαχείο της παρέλασης ο κ. Γκουρνέλος , αναφέρθηκε στην εκτύπωση 12.000 λαχνών και παράλληλα υπενθύμισε την χορηγία ύψους 5.000 δολαρίων από την δικηγορική εταιρία του J. Goodman , καθώς επίσης και την χορηγία ύψους 2.000 δολαρίων από το ασφαλιστικό γραφείο Sidakis .


Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πέτρος Γαλάτουλας , ο οποίος ερωτηθείς σχετικά με την επιλογή τελεταρχών , καθώς επίσης και για την κάλυψη των κενών θέσεων της επιτροπής παρέλασης , παρουσίασε την κ. Χριστίνα Κωστάκη σαν υπεύθυνη του λευκώματος, ενώ στην συνέχεια απάντησε “ότι όλα θα γίνουν όπως πρέπει στην ώρα τους” .


Την διοργάνωση μιας επίδειξης μόδας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο “Σταθάκειο”, το μεσημέρι της Κυριακής 25 Ιανουαρίου, προανήγγειλε η πρόεδρος της πολιτιστικής επιτροπής Αυγερινή Κατέχη, ενώ σχετικά με την διεξαγωγή του διαγωνισμού για την ανάδειξη της Μις Ανεξαρτησία 2015 , υπενθύμισε ότι θα διεξαχθεί στην Κυριακή 7 Μαρτίου , ενώ σαν τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στον διαγωνισμό ορίστηκε η 1η Μαρτίου.


Στην συνεδρίαση τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για την απώλεια του Δημοσθένη ( Ντένη ) Συντήλα , ο οποίος οραματίστηκε και μαζί με άλλους ομογενείς, αποτελούσε ιδρυτικό μέλος του οργανισμού “πλατεία Αθηνών” στην Αστόρια Νέας Υόρκης.

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=9170&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 14.01.15 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote