Αρχική arrow ΑΛΛΗ ΟΨΗ arrow Λειτούργημα ; ή λειτουργικός μηχανισμός βιοπορισμού η δημοσιογραφία;
Λειτούργημα ; ή λειτουργικός μηχανισμός βιοπορισμού η δημοσιογραφία; Εκτύπωση E-mail
06.01.15

Λειτούργημα ;

ή λειτουργικός μηχανισμός

βιοπορισμού

η δημοσιογραφία;

 

 

 

Νέα Υόρκη-του Σάκη Σερέτη

 

H λοβοτομημένη δημοσιογραφία και η επικρατούσα νοοτροπία ανοχής παραβατικών συμπεριφορών, αποτελούν μήτρα παραγωγής των διαφόρων κατά καιρούς εμφανιζομένων, μικρών ή μεγάλων φαινόμενων διαπλοκής και διαφθοράς, ενώ , η αρχική αποκάλυψη και στην συνέχεια η όποια… δημοσιοποίηση τους , οφείλεται κυριολεκτικά στο θάρρος και στον αξιακό κώδικα, κάποιων ασυμβίβαστων με το κατεστημένο, μελών της κάθε τοπικής κοινωνίας.

 

Άλλωστε είναι πλέον γνωστό σε όλους μας, ότι , οι περισσότεροι άνθρωποι κρύβονται διαρκώς, είτε πίσω από μεγάλα και πολλές φορές δυσανάλογα του μεγέθους τους, πομπώδη λόγια, είτε πίσω από τα προστατευτικά αναχώματα δειλών σιωπών ….

Δυστυχώς για την περιοχή μας, αλλά και για την εποχή μας, το θράσος θα έλεγα ότι περισσεύει και το διαθέτουν σχεδόν όλοι , όμως το θάρρος, αποτελεί είδος προς εξαφάνιση και το συναντάς αραιά και που σε ελάχιστους ανθρώπους …..

 

Πριν από λίγο καιρό ο ιερατικώς προϊστάμενος της Κορώνας π. Γεώργιος Αναστασίου, αποκάλυψε ενώπιον των μελών της γενικής συνέλευσης της κοινότητας, μια σειρά “ορφανών” οικονομικών ατασθαλιών που διαπράχθηκαν σε παρελθόντα χρόνο και οι οποίες προφανώς, δρομολόγησαν τις (γνωστές πλέον) επερχόμενες αρνητικές εξελίξεις για την Ελληνορθόδοξη κοινότητα και το ημερήσιο Ελληνικό σχολειό της.

 

 

 

Θεωρώντας ότι ζούμε σε μια προηγμένη τεχνολογικά ευνομούμενη κοινωνία, όπου οι πληροφορίες ταξιδεύουν πολύ γρήγορα και η διασταύρωση της αλήθειας , αποτελεί βασικό κανόνα έντιμης και έγκυρης ενημέρωσης, αναμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις “αντιδράσεις” των υπολοίπων Ομογενειακών ΜΜΕ, σχετικά με τις δημοσίως καταγγελθείσες οικονομικές ατασθαλίες της Κορώνας.

 

ΥΓ.

Ευελπιστώ ότι ζούμε σε μια χώρα , όπου όταν λες την αλήθεια και μπορείς να την αποδείξεις , δεν κινδυνεύεις ούτε μέσα, αλλά ούτε και έξω …..από τα δικαστήρια.

 

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=9149&Itemid=39

Τελευταία ανανέωση ( 12.01.15 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote