Αρχική arrow ΡΙΠΕΣ arrow Ότι του φανεί του Λωλο-Στεφανή….
Ότι του φανεί του Λωλο-Στεφανή…. Εκτύπωση E-mail
04.01.15

Ότι του φανεί

 

του

 

Λωλο-Στεφανή….

 

*** Στην πρόσφατη γενική συνέλευση της “κραταιάς”, την αναφορά σχετικά με τα επιτεύγματα…. της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης στον τομέα της Ελληνικής παιδείας έκανε η κ. Β. Φιλιώτη (πρόεδρος του οργανισμού “Ελληνική παιδεία Αμερικής”… η οποία διαφημίζοντας την συμμετοχή της ανύπαρκτης και χωρίς κανένα ουσιαστικό έργο Ομοσπονδίας Ελλήνων εκπαιδευτικών Αμερικής , του επίσης ανύπαρκτου και ανενεργού επί πολλά χρόνια Εθνικού συμβουλίου, καθώς και κάποιων άλλων Ομογενειακών φορέων, αναφέρθηκε στο μνημόσυνο που τελέστηκε πρόσφατα για τον αείμνηστο Θ. Σπυρόπουλο.

Βεβαίως στην συνέχεια η κ. Β. Φιλιώτη, αναφέρθηκε επίσης και στην περιβόητη συνέντευξη –φιάσκο-  υπέρ της Ελληνικής παιδείας που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο “Σταθάκειο” και η οποία πραγματοποιήθηκε χωρίς την συμμετοχή του μοναδικού υπαρκτού συλλόγου Ελλήνων εκπαιδευτικών…..

Όπως καταλαβαίνεται, με τέτοια σοβαρά επιτεύγματα …. και με πυξίδα πορείας τις γνωστές επικοινωνιακές φανφάρες των δήθεν “εραστών” της Ελληνικής παιδείας, όλοι αυτοί οι αυτόκλητοι σωτήρες της Ομογένειας , σχεδιάζουν ακούραστα με ασκήσεις επί χάρτου, την διάσωση και διάδοση της Ελληνόγλωσσης παιδείας εδώ στην Αμερική ……

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=9144&Itemid=34

Τελευταία ανανέωση ( 05.01.15 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote