Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Συναγερμός στα στρατόπεδα - Απετράπη εισβολή στην Μαλακάσα
Συναγερμός στα στρατόπεδα - Απετράπη εισβολή στην Μαλακάσα Εκτύπωση E-mail
04.01.15

  Απόπειρα παράνομης εισόδου αγνώστων σε στρατόπεδο της Αττικής λίγο μετά τα μεσάνυκτα, απετράπη από την ομάδα φύλαξης της μονάδας, όπως ενημέρωσε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Δένδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόπειρα έγινε στις 00:20 μετά τα μεσάνυκτα, από δύο αγνώστους που προσπάθησαν να εισέλθουν παράνομα στο στρατόπεδο στη Μαλακάσα, κόβοντας την περίφραξη. Στο στρατόπεδο σήμανε συναγερμός και οι άγνωστοι τράπηκαν σε φυγή, ενώ για το συμβάν ενημερώθηκε η Ελληνική Αστυνομία.

Σημειώνεται ότι στο συγκεκριμένο στρατόπεδο φυλάσσονται, μεταξύ άλλων, εκρηκτικά βλήματα, καθώς και πειστήρια της αστυνομίας που αφορούν σε διάφορα είδη οπλισμού που έχει βρεθεί στην κατοχή συλληφθέντων και έχει κατασχεθεί από την Αστυνομία.

Στο μεταξύ, αυξημένα μέτρα ασφαλείας έχουν ληφθεί σε μονάδες όπου φυλάσσονται, μεταξύ άλλων, αντιαρματικά όπλα, έπειτα από εντολή του Ν. Δένδια προς τον αρχηγό ΓΕΣ αντιστράτηγο Χρήστο Μανωλά. Αφορμή στάθηκαν πληροφορίες που ήλθαν σε γνώση του υπουργείου, λίγες εβδομάδες πριν από τα Χριστούγεννα, για ενδεχόμενη απόπειρα κλοπής αντιαρματικών όπλων από στρατόπεδο της Κορινθίας.

Στο πλαίσιο των πρόσθετων μέτρων ασφαλείας, στο συγκεκριμένο στρατόπεδο έχει μετακινηθεί ομάδα των ειδικών δυνάμεων προς ενίσχυση των μέτρων φύλαξης.

πηγή:www.real.gr

 

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=9141&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote